Sony Gran Turismo 6

88.96 lei (1 magazin)
Urmatoarea etapa in evolutia celui mai popular si complet simulator de curse vine peste noi. Dupa ce a revolutionat genul jocurilor de curse in ultimii 15 ani, Gran Turismo 6 pentru PlayStation 3 va redefini termenul de "Real Driving Simulator", aducand un grad sporit de autenticitate, noi piste, noi bolizi si o interfata revizuita. GT6 va pastra toate pistele si masinile continute in Gran Turismo 5. Vor exista insa si adaugiri remarcabile, noul joc continand 1200 de bolizi la lansare, ...

Descriere


Sony Gran Turismo 6

Urmatoarea etapa in evolutia celui mai popular si complet simulator de curse vine peste noi. Dupa ce a revolutionat genul jocurilor de curse in ultimii 15 ani, Gran Turismo 6 pentru PlayStation 3 va redefini termenul de "Real Driving Simulator", aducand un grad sporit de autenticitate, noi piste, noi bolizi si o interfata revizuita. GT6 va pastra toate pistele si masinile continute in Gran Turismo 5. Vor exista insa si adaugiri remarcabile, noul joc continand 1200 de bolizi la lansare, lista urmand sa se imbogateasca cu noi masini disponibile online. Fiecare autovehicul va dispune de mai multe componente aerodinamice si roti personalizabile, Gran Turismo 6 oferind jucatorului mii de posibilitati pentru a-si personaliza colectia de masini pana in cel mai mic detaliu.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Sony Gran Turismo 6 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Sony Gran Turismo 6 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.