Sonett Detergent BIO de toaleta, ecologic 750ml

Sonett Detergent BIO de toaleta, ecologic 750ml
imagine exemplificativa

Evolutie pret
oferte de la 17.95 LEI
4 magazine

Descriere - Sonett Detergent BIO de toaleta, ecologic 750ml


Igienizează intensiv, reduce germenii şi lasă un miros natural proaspăt. Conţine ulei esenţial de cedru.

Conţine ulei de conifere şi citronella. Îndepărtează amănunţit petele şi diversele depuneri inclusiv cele de calcar. Este consistentă şi rămâne ataşată pe vasul de toaletă astfel puterea de curăţare este utilizată la maxim.

Ingrediente: acid citric, reactanti din zahar, alcool sulfat din ulei de cocos, agenti vegetali de ingrosare, uleiuri esentiale naturale de cedru si lamaita*, apa turbionata.
* = certificat cultivat organic
 

UTILIZARE / DOZAJ:
Pentru curăţare regulară aplicaţi soluţia sub marginea vasului după care frecaţi zona cu peria.
Pentru murdaria mai intensă, lăsaţi să acţioneze peste noapte; clătiţi în ziua următoare şi repetaţi procedura dacă este necesar.
Pentru depuneri de fier şi mangan recomandăm Praful de curăţare Sonett.
 

CARACTERISTICI SPECIALE PRODUS:

Are o aderenţă bună pe pereţii vasului de toaletă. Conţine un amestec de uleiuri esenţiale naturale care combat germenii şi conferă în plus o aromă proaspătă.
Nu conţine ingrediente periculoase, vapori toxici, chimicale sau parfumuri de sinteză.


DECLARAŢIE CONFORMITATE PRODUS:
Acid citric 5 - 15 %
Alcool sulfat din ulei de cocos şi surfactanţi din zaharuri 1 - 5 %
Agent vegetal de îngroşare < 1 %
Ulei natural esenţial de cedru şi citronella (conţine citronellol, geraniol, limonene) < 1 %
Apă vitalizată până la 100%


ORIGINEA ŞI PROPRIETĂŢILE INGREDIENTELOR:
ACIDUL CITRIC este obţinut prin fermentarea produselor industriale care conţin zahăr, de ex. melasa. Datorită abilităţii sale de a forma compuşi cu carbonatul de calciu, cu eliberarea dioxidului de carbon, este folosit în soluţiile de curăţare pentru toalete pentru a dizolva depunerile de calcar.
AGENTUL DE ÎNGROŞARE VEGETAL ajută la asigurarea aderării agentului de curăţare la suprafaţă şi la acţionarea acestuia asupra depunerilor.
ALCOOLUL SULFAT DIN ULEIUL DE COCOS şi SURFACTANŢII DIN ZAHARURI obţinuţi din ulei de cocos, amidon şi zahăr, sunt adăugaţi în cantităţi mici pentru facilitarea dizolvării murdăriei grase.
ETANOLUL este folosit ca un mijloc de a dobândi consistenţa potrivită a agentului de îngroşare

 

INGREDIENTE: Acid citric, surfactanţi din zaharuri, alcool sulfat din ulei de cocos, agenţi vegetali de îngroşare, uleiuri esenţiale naturale de cedru şi citronella* (conţine: citronellol*, geraniol*, limonene*), apă vitalizată.

* certificate organic


Review-uri
Scrie un comentariu
In acest moment nu exista nici un comentariu..

Produse asemanatoare

Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Sonett Detergent BIO de toaleta, ecologic 750ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Mai multe specificatii si imagine detaliata pentru Sonett Detergent BIO de toaleta, ecologic 750ml puteti gasi in pagina Detalii produs. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Sonett Detergent BIO de toaleta, ecologic 750ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.

1024.css [0px to 1024px]