Solaris Plant Sare roz de Himalaya, 500g

de la 8,81 lei (2 magazine)
Sarea roz Himalaya isi datoreaza culoarea frumoasa si delicata oxidului de fier. Fiind in intregime naturala, culoarea poate varia usor de la un lot la altul, fara ca propietatile produsului sa fie modificate. Sarea este obtinuta prin metode mecanice traditionale de extragere din roca, in minele din regiunea muntilor Himalaya. Provenind dintr-o zona neatinsa de poluare industriala, sarea se bucura de o puritate si propietati deosebite. Recomandari: - Uz alimentar - Uz cosmeti ...

Descriere


Solaris Plant Sare roz de Himalaya, 500g


Sarea roz Himalaya isi datoreaza culoarea frumoasa si delicata oxidului de fier. Fiind in intregime naturala, culoarea poate varia usor de la un lot la altul, fara ca propietatile produsului sa fie modificate.
Sarea este obtinuta prin metode mecanice traditionale de extragere din roca, in minele din regiunea muntilor Himalaya. Provenind dintr-o zona neatinsa de poluare industriala, sarea se bucura de o puritate si propietati deosebite.

Recomandari:
- Uz alimentar
- Uz cosmetic – sare de baie.

Ingrediente: sare roz de Himalaya.

Producator: Solaris.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Solaris Plant Sare roz de Himalaya, 500g de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Solaris Plant Sare roz de Himalaya, 500g sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.