Soccerstarz Figurina West Ham United Fc James Tomkins 2014

Figurina SoccerStarz West Ham United FC James Tomkins 2014  este o figurina lansata de SoccerStarz in data de 10/14/2013 recomandata copiilor cu varste peste 4 ani. SoccerStarz  sunt figurine de buzunar (5 cm) licentiate care reprezinta fotbalisti ai celor mai mari cluburi din lume. Fiecare figurina a fost sculptata si pictata de mana pentru a crea o asemanare incredibila cu jucatorul. Incepe sa colectionezi figurinele  Socc ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Soccerstarz Figurina West Ham United Fc James Tomkins 2014

Figurina SoccerStarz West Ham United FC James Tomkins 2014 este o figurina lansata de SoccerStarz in data de 10/14/2013 recomandata copiilor cu varste peste 4 ani.

SoccerStarz sunt figurine de buzunar (5 cm) licentiate care reprezinta fotbalisti ai celor mai mari cluburi din lume. Fiecare figurina a fost sculptata si pictata de mana pentru a crea o asemanare incredibila cu jucatorul.

Incepe sa colectionezi figurinele SoccerStarz. Figurina vine la pachet cu Collectors Card.
Figurina Soccerstarz West Ham United Fc James Tomkins 2014

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Soccerstarz Figurina West Ham United Fc James Tomkins 2014 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Soccerstarz Figurina West Ham United Fc James Tomkins 2014 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.