SKIL Unealtă multifuncţională 1470AA

de la 221.37 lei (7 magazine)
Unealta multifunctionala Skil 1470AA Caracteristici Şlefuire, debitare cu ferăstrăul şi tăiere cu o singură unealtă.Unealtă multifuncţională ce poate realiza o varietate de aplicaţii.Motorul puternic de 200 W oferă o putere suficientă pentru realizarea obiectivului.Control al vitezei variabile reglabil continuu.Sistem de accesorii universale pentru schimbarea rapidă şi uşoară a accesoriilor. Accesoriu pentru extragerea prafului, pentru lucrări mai curate.Design ...

Descriere


SKIL Unealtă multifuncţională 1470AA

Unealta multifunctionala Skil 1470AA

Caracteristici


Şlefuire, debitare cu ferăstrăul şi tăiere cu o singură unealtă.Unealtă multifuncţională ce poate realiza o varietate de aplicaţii.Motorul puternic de 200 W oferă o putere suficientă pentru realizarea obiectivului.Control al vitezei variabile reglabil continuu.Sistem de accesorii universale pentru schimbarea rapidă şi uşoară a accesoriilor.
Accesoriu pentru extragerea prafului, pentru lucrări mai curate.Design ergonomic şi mâner moale pentru confort şi control optim.Cablu de 3 m o libertate de mişcare optimă.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul SKIL Unealtă multifuncţională 1470AA de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru SKIL Unealtă multifuncţională 1470AA sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.