Silmet Teava din cupru colac izolata 22x1

1 120.00 lei
(1 magazin)
Teava din cupru colac izolata,este destinata atat instalatiilor termice cat si instalatiilor de alimentare cu apa. Este garantata 50 de ani la coroziune, fiind ideala pentru instalatiile ingropate in pardoseala sau pereti.Ţeava si fitingurile de cupru sunt produse în conformitate cu normele EN 1057 pentru toleranţe dimensionale şi caracteristici mecanice. Ca şi componenţă chimică, ţeava de cupru este un produs de maximă puritate cu un conţinut cupru de cel puţin 99,97% ...

Descriere


Silmet Teava din cupru colac izolata 22x1

Teava din cupru colac izolata,este destinata atat instalatiilor termice cat si instalatiilor de alimentare cu apa. Este garantata 50 de ani la coroziune, fiind ideala pentru instalatiile ingropate in pardoseala sau pereti.
Ţeava si fitingurile de cupru sunt produse în conformitate cu normele EN 1057 pentru toleranţe dimensionale şi caracteristici mecanice. Ca şi componenţă chimică, ţeava de cupru este un produs de maximă puritate cu un conţinut cupru de cel puţin 99,97% fără a utiliza cupru reciclat. Este controlată cu cele mai sofisticate şi performante dispozitive, ca urmare este exclusă apariţia defectelor, fisurilor capilare care ar afecta sistemul pe durata şi după instalarea ţevilor.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Silmet Teava din cupru colac izolata 22x1 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Silmet Teava din cupru colac izolata 22x1 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.