Sennheiser SC 60 USB ML

de la 271.74 lei
(2 magazine)
SC 30 USB ML: optimizate pentru Microsoft Lync cu sistem integrat de Call Control si conector USB;- spectru de banda larga la casti cu claritate vocala HD pentru un sunet natural;- microfon Noise Canceling ce filtreaza zgomotul ambiental pentru o inteligibilitate optima a vocii;- foarte usoare si comode pentru o utilizare placuta;- headset-uri mono-aurale cu o buna fixare pe cap;- tehnologie ActiveGard la casti, pentru protectia auzului dvs. impotriva socurilor acustice accidentale;- m ...

Descriere - Sennheiser SC 60 USB ML


SC 30 USB ML: optimizate pentru Microsoft Lync cu sistem integrat de Call Control si conector USB;- spectru de banda larga la casti cu claritate vocala HD pentru un sunet natural;- microfon Noise Canceling ce filtreaza zgomotul ambiental pentru o inteligibilitate optima a vocii;- foarte usoare si comode pentru o utilizare placuta;- headset-uri mono-aurale cu o buna fixare pe cap;- tehnologie ActiveGard la casti, pentru protectia auzului dvs. impotriva socurilor acustice accidentale;- microfon cu pozitie ajustabila, pe verticala si orizontala pentru o preluare optima a vocii;- facilitati Call Control : Answer/End a call, volume up/down, microphone mute, redial last outgoing call;- conectare USB.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Sennheiser SC 60 USB ML de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Sennheiser SC 60 USB ML sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.