Sebastian Professional Masca Penetraitt, 150 ml

Masca pentru fortificarea si repararea parului foarte deteriorat intareste parul si-l protejeaza impotriva degradarii. Formula Penetraitt reconstruieste zonele afectate ale fibrei capilare, din interior spre exterior. Parul uscat si rebel este transformat intr-un par matasos si plin de stralucire in doar cateva minute. Recomandat pentru intensificarea stralucirii si hidratarii parului tratat chimic, protejand culoarea.Mod de utilizare:Se aplica pe parul proaspat spalat si uscat in prea ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Sebastian Professional Masca Penetraitt, 150 ml

Masca pentru fortificarea si repararea parului foarte deteriorat intareste parul si-l protejeaza impotriva degradarii. Formula Penetraitt reconstruieste zonele afectate ale fibrei capilare, din interior spre exterior. Parul uscat si rebel este transformat intr-un par matasos si plin de stralucire in doar cateva minute. Recomandat pentru intensificarea stralucirii si hidratarii parului tratat chimic, protejand culoarea.Mod de utilizare:Se aplica pe parul proaspat spalat si uscat in prealabil cu prosopul, de la radacini pana la varfuri, insistandu-se in zonele deteriorate si pe varfuri. Se lasa sa actioneze 2-3 minute dupa care se clateste din abundenta.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Sebastian Professional Masca Penetraitt, 150 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Sebastian Professional Masca Penetraitt, 150 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.