Scholl Fresh Step Spray impotriva transpiratiei

Scholl Fresh Step Spray impotriva transpiratiei
19.92 lei
(1 magazin)
Deodorantul antiperspirant pentru picioare Scholl este un produs imbunatatit cu formula tri-activa, care: neutralizeaza instant mirosurile neplacute, asigura protectie timp de 24 de ore si pastreaza picioarele proaspete si uscate. Testat dermatologic.Agitati bine inainte de utilizare, tineti spray-ul la 10-15 cm de picioarele uscate si curate si pulverizati uniform. ATENTIE: Recipient sub presiune: nu trebuie expus la soare si la temperaturi care depasesc 50 C. Nu trebuie gaurit s ...

Descriere - Scholl Fresh Step Spray impotriva transpiratiei


Deodorantul antiperspirant pentru picioare Scholl este un produs imbunatatit cu formula tri-activa, care: neutralizeaza instant mirosurile neplacute, asigura protectie timp de 24 de ore si pastreaza picioarele proaspete si uscate. Testat dermatologic.

Agitati bine inainte de utilizare, tineti spray-ul la 10-15 cm de picioarele uscate si curate si pulverizati uniform. 
ATENTIE: Recipient sub presiune: nu trebuie expus la soare si la temperaturi care depasesc 50 C. Nu trebuie gaurit sau introdus in foc, chiar si dupa utilizarea completa. 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Scholl Fresh Step Spray impotriva transpiratiei de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Scholl Fresh Step Spray impotriva transpiratiei sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.