Santo Raphael Emulsie pentru ingrijirea parului 100ml

Descriere:Din gama de produse naturiste, tratamente naturiste si remedii naturale Steaua Divina.Compozitie:Ulei de ricin, petrol rafinat, alcool etilic, ulei de menta.Indicatii:Tonic si regenerant al firului de par; opreste caderea parului, conferindu-i un aspect matasos si stralucitor. Aceste efecte sunt favorizate de actiunea puternic vasodilatatoare pe care o exercita uleiul volatil din compozitie. Produsul are efecte antiseptice si antiparazitare locale. SE RECOMANDA: in caz de cad ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Santo Raphael Emulsie pentru ingrijirea parului 100ml

Descriere:Din gama de produse naturiste, tratamente naturiste si remedii naturale Steaua Divina.Compozitie:Ulei de ricin, petrol rafinat, alcool etilic, ulei de menta.Indicatii:Tonic si regenerant al firului de par; opreste caderea parului, conferindu-i un aspect matasos si stralucitor. Aceste efecte sunt favorizate de actiunea puternic vasodilatatoare pe care o exercita uleiul volatil din compozitie. Produsul are efecte antiseptice si antiparazitare locale. SE RECOMANDA: in caz de cadere a parului, par friabil, casant, fara stralucire, matreata.Contraindicatii:Nu exista contraindicatii. Nu exista reactii adverse. A nu se depasi doza prescrisa.Administrare:Se aplica emulsia la radacina parului uscat, masandu-se usor. Se acopera parul cu o capelina din plastic, timp de circa 4 ore. Apoi se aplica pe aceeasi suprafata a pielii capului 1-2 galbenusuri de ou batute bine. Se lasa sa mai actioneze maxim o ora, cu capul acoperit, dupa care parul se spala si se clateste foarte bine. Produsul se aplica la 2 zile timp de o luna. Se face o pauza de doua saptamani, dupa care se mai fac inca 10 aplicatii, daca este cazul.Informatiile despre produs nu suplinesc sfatul medicului.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Santo Raphael Emulsie pentru ingrijirea parului 100ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Santo Raphael Emulsie pentru ingrijirea parului 100ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.