Santo Raphael Crema cu Spanz 40g

de la 9.41 lei
(2 magazine)
Descriere:Crema de spânz este utilă pentru menținerea stării de sănătate a articulațiilor.Compozitie:Spanz, ulei de floarea-soarelui, rasina, ulei volatil de busuioc, ceara de albine.Indicatii:Antiinflamator, analgezic, antireumaticSe recomandă ca adjuvant în: inflamaţii articulare, reumatism, artrită, artroze, nevralgie sciatică.Contraindicatii:Alergie la oricare dintre componentele produsului.Precauţii: Se recomandă testarea prealabilă a sensibilităţii pe o ...

Descriere


Santo Raphael Crema cu Spanz 40g

Descriere:Crema de spânz este utilă pentru menținerea stării de sănătate a articulațiilor.Compozitie:Spanz, ulei de floarea-soarelui, rasina, ulei volatil de busuioc, ceara de albine.Indicatii:Antiinflamator, analgezic, antireumaticSe recomandă ca adjuvant în: inflamaţii articulare, reumatism, artrită, artroze, nevralgie sciatică.Contraindicatii:Alergie la oricare dintre componentele produsului.Precauţii: Se recomandă testarea prealabilă a sensibilităţii pe o porţiune mică de piele.Administrare:Se realizează aplicaţii locale de 2-3 ori pe zi, la nivelul zonelor afectate.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Santo Raphael Crema cu Spanz 40g de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Santo Raphael Crema cu Spanz 40g sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.