Samyang Obiectiv Diagonal Fish-eye 8mm T3.8 pentru VDSLR Nikon 1049149

1 379.00 lei (1 magazin)
Acest obiectiv va permite sa filmati dintr-o perspectiva pe care nici ochiul uman nu o poate acoperi, putand folosi deformarile si distorsiunile geometrice in scop creativ.Proiectat special si exclusiv pentru aparatele reflex digitale cu senzor APS-C , asigurand un unghi de acoperiere diagonal de 180�. Pentru a facilita citirea valorilor distantei focale si a diafragmei, indicii lor au fost plasati in pozitie paralela cu axa obiectivului. ...

Descriere


Samyang Obiectiv Diagonal Fish-eye 8mm T3.8 pentru VDSLR Nikon 1049149

Acest obiectiv va permite sa filmati dintr-o perspectiva pe care nici ochiul uman nu o poate acoperi, putand folosi deformarile si distorsiunile geometrice in scop creativ.Proiectat special si exclusiv pentru aparatele reflex digitale cu senzor APS-C, asigurand un unghi de acoperiere diagonal de 180�. Pentru a facilita citirea valorilor distantei focale si a diafragmei, indicii lor au fost plasati in pozitie paralela cu axa obiectivului.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Samyang Obiectiv Diagonal Fish-eye 8mm T3.8 pentru VDSLR Nikon 1049149 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Samyang Obiectiv Diagonal Fish-eye 8mm T3.8 pentru VDSLR Nikon 1049149 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.