Asus RT-N12+

  Soluție 3-în-1 Router/AP/Range Extender pentru zone întinse   RT-N12 Plus este un router wireless N 300Mbps dotat cu interfețe de rețea cu și fără fir, destinat în mod special birourilor de dimensiuni reduse sau utilizatorilor casnici. Cu ajutorul tehnologiei 2T2R MIMO și a celor două antene detașabile de 5dBI, ce oferă un nivel superior de achiziție a semnalului, RT-N12+ creează o arie extinsă de acoperire wireless, vite ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Asus RT-N12+

 

Soluție 3-în-1 Router/AP/Range Extender pentru zone întinse
 
RT-N12 Plus este un router wireless N 300Mbps dotat cu interfețe de rețea cu și fără fir, destinat în mod special birourilor de dimensiuni reduse sau utilizatorilor casnici. Cu ajutorul tehnologiei 2T2R MIMO și a celor două antene detașabile de 5dBI, ce oferă un nivel superior de achiziție a semnalului, RT-N12+ creează o arie extinsă de acoperire wireless, vitezele de transfer superioare făcându-l soluția ideală pentru streaming de clipuri video HD, telefonie VoIP sau jocuri online. Cu ajutorul funcției unice ASUS Quick Internet Setup și a Interfeței Utilizator Grafice, RT-N12+ este foarte ușor de instalat și administrat, chiar și de către începători. Utilizatorii pot controla cu ușurință accesul la Internet și alocarea lățimii de bandă, beneficiind de până la 4 SSID-uri.
 
Raza de acoperire mare
 
 
 
Control robust și optimizat cu ASUSWRT
 
 
 
Proces de setare foarte usor, in 3 pasi, cu ajutorul tabletei, smartphone-ului sau PC-ului
 
RT-N12+ ofera un proces de setare foarte rapid. Trebuie doar sa alimentati si sa conectati router-ul la retea, si sa deschideti un browser pe un dispozitiv compatibil Wi-Fi, ca de exemplu un laptop sau o tableta. Veti putea accesa apoi pagina de setari, unde vi se va cere sa introduceti ID-ul/parola de acces oferite de furnizorul vostru de servicii Internet, si gata! Setarea retelei wireless nu a fost niciodata mai simpla.
 
RT-N12+
Specificatii
Porturi LAN4 x 10/100 Base-TX (RJ-45)
Porturi WAN1 x 10/100 Base-TX (RJ-45)
WirelessDa (Wireless 802.11b/g/n)
Viteza transfer300 Mbps
Frecventa2.4 GHz
Antene2 x Antene 5dBi (Fixe)
ManagementUPnP
IGMP v1/v2/v3
DNS Proxy
NTP Client
DDNS
Port Trigger
Virtual Server
DMZ
Caracteristici fizice
Lungime (mm)146
Latime (mm)111
Inaltime (mm)24
Greutate180g

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Asus RT-N12+ de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Asus RT-N12+ sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.