Royal Canin Pachet Economic Medium Adult 2x15kg

de la 363,00 lei (2 magazine)
PACHET ECONOMIC ROYAL CANIN MEDIUM ADULT 2x15kg reprezinta o hrana completa destinata cainilor adulti de talie medie, care au o greutate cuprinsa intre 11 si 25 kg. CARACTERISTICI: Contribuie la intarirea sistemului imunitar al cainelui datorita Manan-Oligo-Zaharidelor care mentin o flora intestinala echilibrata, cu acizii grasi Omega 3 (EPA & DHA), Omega 6, zinc, vitamina A si biotina pentru regenerarea pielii si a firului de par. Contine vitaminele E si C pentru a intretine a ...

Descriere


Royal Canin Pachet Economic Medium Adult 2x15kg

PACHET ECONOMIC ROYAL CANIN MEDIUM ADULT 2x15kg reprezinta o hrana completa destinata cainilor adulti de talie medie, care au o greutate cuprinsa intre 11 si 25 kg. CARACTERISTICI: Contribuie la intarirea sistemului imunitar al cainelui datorita Manan-Oligo-Zaharidelor care mentin o flora intestinala echilibrata, cu acizii grasi Omega 3 (EPA & DHA), Omega 6, zinc, vitamina A si biotina pentru regenerarea pielii si a firului de par. Contine vitaminele E si C pentru a intretine activitatea celulara.  Contribuie la mentinerea unei greutati optime datorta dozei energetice adaptate (14% grasimi si 3930 kcal/kg de energie masurata). Ajuta la digestia optima a hranei gratie unor proteine de inalta calitate si a unor doze echilibrate de fibre alimentare ce regleaza tranzitul intestinal. INGREDIENTE: carne deshidratata de pasare, faina de grau, faina din proumb, grau, grasimi animale, proteina deshidratata de porc, pulpa de sfecla, ulei de peste, ulei de soia, drojdii, minerale, extract din drojdii (bogat in Manan-Oligo-Zaharide), pudra de ou.  

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Royal Canin Pachet Economic Medium Adult 2x15kg de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Royal Canin Pachet Economic Medium Adult 2x15kg sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.