Rotakt Motocultor RO900

de la 2 179.89 lei
(4 magazine)
Motocultor ROTAKT RO900 Motocultor pe benzina, motor 7 CP, transmisie pe curele si lant in baie de ulei, dotat cu roti de cauciuc, freze segmentabile, carcasa reductor din fonta. Este perfect pentru munca in gradina oferind posibilitatea de a atasa accesorii precum, plug de arat, plug de bilonat, plug de scos cartofi, prasitoare, remorca, etc. Latimea de lucru cuprinsa intre 560 - 1050 de mm (frezele sunt detasabile si segmentabile) si adancimea de lucru de 150 - 300 mm permite utiliza ...

Descriere


Rotakt Motocultor RO900

Motocultor ROTAKT RO900

Motocultor pe benzina, motor 7 CP, transmisie pe curele si lant in baie de ulei, dotat cu roti de cauciuc, freze segmentabile, carcasa reductor din fonta. Este perfect pentru munca in gradina oferind posibilitatea de a atasa accesorii precum, plug de arat, plug de bilonat, plug de scos cartofi, prasitoare, remorca, etc. Latimea de lucru cuprinsa intre 560 - 1050 de mm (frezele sunt detasabile si segmentabile) si adancimea de lucru de 150 - 300 mm permite utilizarea motocultorului atat in gradina, vita de vie cat si la munca campului.

Motocultorul are in dotare: ghidon reglabil sus/jos – stanga/dreapta, reductor rezistent din fonta, freze segmentabile, discuri laterale, bara de reglare a adancimii si roti mari - 4.00-8. Motocultorul are in dotare: carcasa reductor din fonta; ghidon reglabil sus/jos – stanga/dreapta; freze segmentabile; discuri laterale; bara de reglare a adancimii; roti mari cu profil agricol - 4.00-8; suport pentru accesorii; sistem de filtrare cu prefiltru pentru toate conditile de lucru greu, cu mult praf.; prevazut cu o fulie suplimentara pe axul motorului ce permite montajul accesoriilor suplimentare; carburator cu purjare rapida.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Rotakt Motocultor RO900 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Rotakt Motocultor RO900 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.