Rimmel LASTING FINISH 25 ORE Fond de ten

29.50 lei (1 magazin)
Recunoaşte, în fiecare zi te lupţi cu stresul. Programul tău începe devreme şi se termină târziu în noapte. Totuşi faci faţă cu brio de fiecare dată, nu crezi că ar trebui să o facă şi machiajul tău? Rimmel London îţi prezintă noul Fond de Ten Lasting Finish 25 Ore, primul fond de ten de la Rimmel rezistent la transfer până la 25 de ore, disponibil şi î ...

Descriere


Rimmel LASTING FINISH 25 ORE Fond de ten

Recunoaşte, în fiecare zi te lupţi cu stresul. Programul tău începe devreme şi se termină târziu în noapte. Totuşi faci faţă cu brio de fiecare dată, nu crezi că ar trebui să o facă şi machiajul tău?
Rimmel London îţi prezintă noul Fond de Ten Lasting Finish 25 Ore, primul fond de ten de la Rimmel rezistent la transfer până la 25 de ore, disponibil şi în România din aprilie 2012.
Formulă cu un complex revitalizant de minerale pentru a energiza pielea suprasolicitată. Şi la fel de important, noua formulă dispune de sistemul Aqua Primer, astfel încât pielea se simte hidratată întreaga zi, fără a da senzaţia de disconfort pe parcursul întregii zile.
Pilea se simte energizată Pielea se simte hidratată Nu se estompează
Recunoaşte, eşti femeie mai mult de 24 de ore pe zi! Nu ar trebui ca machiajul tău să reziste cel puţin la fel de mult?

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Rimmel LASTING FINISH 25 ORE Fond de ten de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Rimmel LASTING FINISH 25 ORE Fond de ten sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.