Riley Masa de snooker/biliard pliabila Wendreda 6ft

Wendreda este o masa de biliard si snooker conceputa pentru uz domestic, atat pentru acasa cat si pentru case de vacanta. Ea cantareste aproximativ 65,8 Kg, si are un design modern si inovator, avand patru picioare in forma de W, fapt care ii permite sa fie stransa sau desfacuta usor, aceasta tehnica de constructie fiind patentata de Riley. Are bile de dimensiunea 44mm pentru varianta snooker, si bile de 48 mm pentru varianta biliard. Pretul afisat include accesoriile pentru bili ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Riley Masa de snooker/biliard pliabila Wendreda 6ft

Wendreda este o masa de biliard si snooker conceputa pentru uz domestic, atat pentru acasa cat si pentru case de vacanta. Ea cantareste aproximativ 65,8 Kg, si are un design modern si inovator, avand patru picioare in forma de W, fapt care ii permite sa fie stransa sau desfacuta usor, aceasta tehnica de constructie fiind patentata de Riley.

Are bile de dimensiunea 44mm pentru varianta snooker, si bile de 48 mm pentru varianta biliard. Pretul afisat include accesoriile pentru biliard si snooker. Nu necesita instalare. Tot ce trebuie sa faceti e sa o scoateti din cutie, si va puteti bucura de un joc relaxant de snooker chiar la dumneavoastra acasa!

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Riley Masa de snooker/biliard pliabila Wendreda 6ft de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Riley Masa de snooker/biliard pliabila Wendreda 6ft sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.