Revell Lipici contacta liquid, 13 g

17,90 lei (1 magazin)
Descriere: LIPICI CONTACTA LIQUID, 13 G Avertisment: Informatiile si imaginile prezentate mai sus sunt orientative si pot varia fata de realitate. Acest produs este nou, sigilat si livrat in ambalajul original. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria poate contine piese mici, care se pot inghiti sau inhala, existand pericolul de sufocare. Nu lasati ambalajele jucariilor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei inainte de a o oferi copilului. Va recoman ...

Descriere


Revell Lipici contacta liquid, 13 g

Descriere:

LIPICI CONTACTA LIQUID, 13 G



Avertisment:

Informatiile si imaginile prezentate mai sus sunt orientative si pot varia fata de realitate. Acest produs este nou, sigilat si livrat in ambalajul original.
Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria poate contine piese mici, care se pot inghiti sau inhala, existand pericolul de sufocare. Nu lasati ambalajele jucariilor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei inainte de a o oferi copilului. Va recomandam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca cu produsul. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria departe de foc; feriti jucaria de temperaturi ridicate si umiditate.

DENUMIRE: Lipici contacta liquid, 13 g
CATEGORIE: Machete
SUBCATEGORIE: Accesorii machete
PRODUCATOR: Revell
VARSTA: + 7 ani
PENTRU: Fete + Baieti

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Revell Lipici contacta liquid, 13 g de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Revell Lipici contacta liquid, 13 g sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.