Remington Ondulator CB4N Essentials Flexi brush

de la 76.99 lei (6 magazine)
Ondulatorul Remington CB 4 N creeaza bucle voluminoase in valuri. Cu rezervor de apa reinacarcabil, usor de utilizat ce produce aburi prin perie veti obtine rezultate incredibile. Ondulatorul vine cu 2 lungimi ale periei ca sa te ajute sa creezi cele mai frumoase coafuri. Perfect pentru obtinerea stilului dorit, cu incalzire rapida in 60 de secunde. ...

Descriere


Remington Ondulator CB4N Essentials Flexi brush

Ondulatorul Remington CB 4 N creeaza bucle voluminoase in valuri. Cu rezervor de apa reinacarcabil, usor de utilizat ce produce aburi prin perie veti obtine rezultate incredibile. Ondulatorul vine cu 2 lungimi ale periei ca sa te ajute sa creezi cele mai frumoase coafuri. Perfect pentru obtinerea stilului dorit, cu incalzire rapida in 60 de secunde.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Remington Ondulator CB4N Essentials Flexi brush de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Remington Ondulator CB4N Essentials Flexi brush sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.