Ray Charles Yes, Indeed!!

Ray Charles Yes, Indeed!!
36.47 lei
(1 magazin)
Casa de discuri: WarnerAnul aparitiei: 1958Yes, Indeed!!Lista piese: 01. Oh, What a Beautiful Morning (4:53)02. Let the Good Times Roll (2:57)03. I want to know (2:09)03. How Long Has this Been Going On? (6:19)04. Yes indeed! (2:14)04. Every Saturday Night (4:05)05. Busted (2:35)06. Crying Time (3:53)14. Leave my woman alone (2:38)18. Oh, Lonesome Me (2:10)19. Take These Chains Fro ...

Descriere - Ray Charles Yes, Indeed!!

Casa de discuri: Warner
Anul aparitiei: 1958
Yes, Indeed!!

Lista piese:
01. Oh, What a Beautiful Morning (4:53)
02. Let the Good Times Roll (2:57)
03. I want to know (2:09)
03. How Long Has this Been Going On? (6:19)
04. Yes indeed! (2:14)
04. Every Saturday Night (4:05)
05. Busted (2:35)
06. Crying Time (3:53)
14. Leave my woman alone (2:38)
18. Oh, Lonesome Me (2:10)
19. Take These Chains From My Heart (2:56)
22. Making Believe (2:52)
23. Teardrops In My Heart (3:02)
24. Hang Your Head In Shame (3:15)


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Ray Charles Yes, Indeed!! de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Ray Charles Yes, Indeed!! sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.