Rapunzel Migdale europene 200 gr

de la 28.69 lei
(7 magazine)
Ingrediente: Migdale. Poate contine urme de alte nuci si alune. Ingredientele provin 100% din agricultura biologica.Tara de origine: Italia.Descriere: Dozator de energie bogat în vitamine şi minerale, controlat în mai multe rânduri de Aflatoxină.Întrebuinţare: Pentru copt, ronţăit şi pentru deserturi, ideal pentru sport, şcoală şi birou.Prețioase și multifuncționaleMigdalul(Prunus dulcius) aparține familiei Rosaceelor și subfamiliei Prunoidaceelor(genul Amygdalus). ...

Descriere - Rapunzel Migdale europene 200 gr


Ingrediente:
Migdale. Poate contine urme de alte nuci si alune.

Ingredientele provin 100% din agricultura biologica.

Tara de origine: Italia.
Descriere:
Dozator de energie bogat în vitamine şi minerale, controlat în mai multe rânduri de Aflatoxină.

Întrebuinţare:
Pentru copt, ronţăit şi pentru deserturi, ideal pentru sport, şcoală şi birou.

Prețioase și multifuncționale

Migdalul(Prunus dulcius) aparține familiei Rosaceelor și subfamiliei Prunoidaceelor(genul Amygdalus). El poate atinge o înățime de până la 6 m. Migdalul este originar din Orientul Mijlociu și Asia Centrală, unde este cultivat de aproximativ 4000 de ani. Astăzi plantațiile de migdal se găsesc în Grecia, Italia, Spania și California.
Prețioșii sâmburi bio asigură organismului porția necesară de acizi grași simplu și multiplu nesaturați, de vitamina B și E, de proteine și calciu, magneziu, acid folic și potasiu. Aceste importante substanțe hrănitoare au un efect pozitiv asupra organismului și a sănătății noastre.
Migdale bio au o aromă dulce, fină și agreabilă. Ele sunt o gustare hrănitoare între mese, capabile să-ți oferă o stare de sațietate într-un mod sănătos și rapid.
Calitate selecționată

Aceste migdale bio sunt foarte aromate, însă au o coajă mai groasă. Pot conține și sâmburi amari. Datorită standardului de calitate Rapunzel se acceptă doar o proporție de 1% de sâmburi amari, care însă sunt absolut inofensiv asupra sănătații.

Greutate: 200g

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Rapunzel Migdale europene 200 gr de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Rapunzel Migdale europene 200 gr sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.