Rainbow Loom Elastice - Jelly - Rosu

Fiecare pachet contine peste 600 de elastice fara latex. Se pot crea o multitudine de bratari si accesorii executate manual.Pachetul cu elastice contine 24 clipsuri cu care se pot prinde bratarile dupa crearea lor. Varsta recomandata: de la 3 ani!  Cateva filmulete de prezentare cu instructiuni pentru nivel:  * Incepator  ** Intermediar  *** Avansat  Mai multe instructiuni, puteti gasi aici. ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Rainbow Loom Elastice - Jelly - Rosu

Fiecare pachet contine peste 600 de elastice fara latex. Se pot crea o multitudine de bratari si accesorii executate manual.Pachetul cu elastice contine 24 clipsuri cu care se pot prinde bratarile dupa crearea lor. Varsta recomandata: de la 3 ani!  Cateva filmulete de prezentare cu instructiuni pentru nivel:  * Incepator  ** Intermediar  *** Avansat  Mai multe instructiuni, puteti gasi aici.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Rainbow Loom Elastice - Jelly - Rosu de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Rainbow Loom Elastice - Jelly - Rosu sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.