Q Acoustics QI65LW On-Ground Weatherproof Rock

1.299,00 lei (1 magazin)
Boxe de exterior, de gradina, ideale pentru a integra o sursa de muzica in designul gradinii dumneavoastra. Au aspectul unor pietre artificiale, cu finisajul imitand textura si culoarea granitului. Boxele sunt echipate cu un tweeter de 25 mm si un woofer de 16.5 cm. Sunt complet hidroizolate si pot fi amplasate la nivelul solului, fara teama ca intemperiile ar putea sa le afecteze. ...

Descriere


Q Acoustics QI65LW On-Ground Weatherproof Rock

Boxe de exterior, de gradina, ideale pentru a integra o sursa de muzica in designul gradinii dumneavoastra. Au aspectul unor pietre artificiale, cu finisajul imitand textura si culoarea granitului. Boxele sunt echipate cu un tweeter de 25 mm si un woofer de 16.5 cm. Sunt complet hidroizolate si pot fi amplasate la nivelul solului, fara teama ca intemperiile ar putea sa le afecteze.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Q Acoustics QI65LW On-Ground Weatherproof Rock de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Q Acoustics QI65LW On-Ground Weatherproof Rock sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.