Q Acoustics QI45EW

Q Acoustics QI45EW - boxa pentru perete, de exterior sau interior Modelul montabil pe perete Q Acoustics Qi45EW este 2-way, atractiv si compact, ideal pentru spatii inchise sau deschise, sonorizari. Avand incinta din material rezistent UV si grila de aluminiu, QI45EW va rezista multi ani fara probleme indiferent de vremea de afara. Dimensiunile reduse si sistemul versatil de fixare in perete permit o instalare usoara si furnizarea unei solutii perfecte pentru multe tipuri de aplicat ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Q Acoustics QI45EW

Q Acoustics QI45EW - boxa pentru perete, de exterior sau interior

Modelul montabil pe perete Q Acoustics Qi45EW este 2-way, atractiv si compact, ideal pentru spatii inchise sau deschise, sonorizari. Avand incinta din material rezistent UV si grila de aluminiu, QI45EW va rezista multi ani fara probleme indiferent de vremea de afara. Dimensiunile reduse si sistemul versatil de fixare in perete permit o instalare usoara si furnizarea unei solutii perfecte pentru multe tipuri de aplicatii: restaurante, spatii publice inchise sau deschise, sali de conferinta, sali de clasa etc..

Specificatii Q Acoustics QI45EW:

Tweeter: 0.5" PEI dome
Sensibilitate: 86 dB/1W
Impedanta (nominal): 8ohm
Dimensiuni (w x h x d): 135mm x 245mm x 170mm (inc. bracket)
Bracket hole spacing: 70mm
Woofer: 4.5" Polypropylene
Putere recomandata: 10 W - 50 W
Frecventa: 85 Hz to 20 kHz

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Q Acoustics QI45EW de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Q Acoustics QI45EW sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.