Proweld MMA-500I Aparat de sudura in curent continuu, 25 kVA

de la 4 080.00 lei (2 magazine)
Descriere: Aparat de sudura profesional, cu randament energetic ridicat si consum redus la functionarea in gol. Tehnologia inverter IGBT utilizata la fabricarea acestui aparat il face mai compact insa cu un ciclu de sudare ridicat. Recomandate pentru sudarea MMA a otelurilor aliate. Pot fi utilizate cu electrozi bazici si supertit. Set de livrare: Cablu cu cleste portelectrod si papuc de conectare la aparat. Cablu cu cleste de masa s ...

Descriere


Proweld MMA-500I Aparat de sudura in curent continuu, 25 kVA

Descriere: Aparat de sudura profesional, cu randament energetic ridicat si consum redus la functionarea in gol. Tehnologia inverter IGBT utilizata la fabricarea acestui aparat il face mai compact insa cu un ciclu de sudare ridicat. Recomandate pentru sudarea MMA a otelurilor aliate. Pot fi utilizate cu electrozi bazici si supertit. Set de livrare: Cablu cu cleste portelectrod si papuc de conectare la aparat. Cablu cu cleste de masa si papuc de conectare la aparat. Masca de mana din material plastic. Perie de sarma cu ciocanel pentru zgura, cod de comanda: 4550000403.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Proweld MMA-500I Aparat de sudura in curent continuu, 25 kVA de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Proweld MMA-500I Aparat de sudura in curent continuu, 25 kVA sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.