Polti Pro Iron PFEU0013 pentru Vaporetto si Vaporetto Lecoaspira

288.00 lei
(1 magazin)
Fierul Profesional transforma Vaporetto si Vaporetto Lecoaspira intr-un sistem de calcat de inalta eficienta, pentru o calcare a rufelor in mai putin timp si mai putin efort. Multumita puterii aburului este de ajuns o singura trecere pentru a intinde usor fibrele si cutele cele mai dificile. Este ideal pentru toate tesaturile, chiar si pentru cele mai delicate. Permite calcarea inclusiv pe verticala pentru a reimprospata si a calca perdele, paltoanele, gecile, eliminand inclusiv miros ...

Descriere


Polti Pro Iron PFEU0013 pentru Vaporetto si Vaporetto Lecoaspira

Fierul Profesional transforma Vaporetto si Vaporetto Lecoaspira intr-un sistem de calcat de inalta eficienta, pentru o calcare a rufelor in mai putin timp si mai putin efort.
Multumita puterii aburului este de ajuns o singura trecere pentru a intinde usor fibrele si cutele cele mai dificile. Este ideal pentru toate tesaturile, chiar si pentru cele mai delicate.
Permite calcarea inclusiv pe verticala pentru a reimprospata si a calca perdele, paltoanele, gecile, eliminand inclusiv mirosurile urate.
Fierul este dotat cu buton pentru emisie continua a aburului si termostat pentru reglarea temperaturei.
Are talpa profesionala de aluminiu.
Suport talpa fier in dotare.


PFEU0013
Detalii tehnice
Caracteristici generalePutere (W)750
TalpaAluminiu
FunctiiDebit de abur (g/min)70
Caracteristici tehniceCuloareNegru
Greutate (Kg)1.2
Dimensiuni (mm)260 x 210 x 140

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Polti Pro Iron PFEU0013 pentru Vaporetto si Vaporetto Lecoaspira de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Polti Pro Iron PFEU0013 pentru Vaporetto si Vaporetto Lecoaspira sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.