PocketWizard MiniTT1 - transmitator radio pentru Canon E-TTLII

399,00 lei (1 magazin)
Transmitatorul PocketWizard MiniTT1 este foarte usor de folosit. Se monteaza pe patina de blitz a aparatului si este gata de utilizare. Noul sistem PocketWizard ControlTL interpreteaza datele complexe E-TTL II trimise de aparat si le transmite digital intr-un semnal radio fiabil. Schimbati compensarea bltiz-ului pe aparat, iar aceste comenzi vor fi transmise direct catre blitz-ul aflat la distanta. Ajustati viteza obturatorului, diafragma sau sensibilitatea ISO, iar sistemul corecteaza ...

Descriere


PocketWizard MiniTT1 - transmitator radio pentru Canon E-TTLII

Transmitatorul PocketWizard MiniTT1 este foarte usor de folosit. Se monteaza pe patina de blitz a aparatului si este gata de utilizare. Noul sistem PocketWizard ControlTL interpreteaza datele complexe E-TTL II trimise de aparat si le transmite digital intr-un semnal radio fiabil. Schimbati compensarea bltiz-ului pe aparat, iar aceste comenzi vor fi transmise direct catre blitz-ul aflat la distanta. Ajustati viteza obturatorului, diafragma sau sensibilitatea ISO, iar sistemul corecteaza aceste modificari. Sistemul de comunicare radio PocketWizard ControlTL va permite sa declansati blitz-urile la distante mai mari, cu o viteza mai mare, dupa colturi, prin pereti si chiar in lumina puternica a pranzului.

Specificatii tehnice:
- compatibilitate TTL: Canon E-TTL II
- frecvente: 433.62 - 434.22 MHz
- canale: 52 de canale pe 26 de frecvente
- antena: interna
- putere produsa la transmitere: mai mica de 0.001W (1 miliwatt)
- distanta maxima de operare: pana la 240m pentru declansare E-TTL II / pana la 365m pentru declansare standard, fara TTL (distantele variaza functie de blitz-ul folosit, pozitionarea antenei si alte variabile de mediu)
- montare pe aparat: doar pe patina de blitz
- viteza declansare in rafala: maxim 8fps pentru E-TTL II si declansare standard, fara TTL
- indicator stare: LED, verde, portocaliu si rosu
- tensiune prezenta: 3.3 VDC - functioneaza cu toate camerele
- protectie supratensiune patina blitz: pana la 50V
- USB: Standard 2.0, conector Mini-B
- temperaturi de operare: intre -15°C si 50°C
- temperaturi de stocare (fara baterie): intre -30°C si 85°C
- constructie: plastic rezistent la socuri / patina blitz din rasina intarita cu sticla.
- alimentare: baterie Litiu 3V (CR2450 - inclusa in pachet) / sau baterie CR2354 Litiu
- dimensiuni: 7.1 x 4.9 x 3.3cm
- greutate: 65g (cu baterii incluse)

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul PocketWizard MiniTT1 - transmitator radio pentru Canon E-TTLII de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru PocketWizard MiniTT1 - transmitator radio pentru Canon E-TTLII sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.