Playboy LONDON Eau de toilette

Playboy London Eau de toilette este un parfum captivant de sexy, dar în acelaşi timp ultra-feminin, conceput pe baza unui buchet floral exotic, combinat cu note gourmet, dulci şi condimentate.   La vârf, energia debordantă a portocalei roşii se împleteşte cu dulceaţa mărului caramelizat. Acestora li se adaugă o notă ademenitoare de şofran, care surprinde simţurile înainte să se topească & ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Playboy LONDON Eau de toilette

Playboy London Eau de toilette este un parfum captivant de sexy, dar în acelaşi timp ultra-feminin, conceput pe baza unui buchet floral exotic, combinat cu note gourmet, dulci şi condimentate.

La vârf, energia debordantă a portocalei roşii se împleteşte cu dulceaţa mărului caramelizat. Acestora li se adaugă o notă ademenitoare de şofran, care surprinde simţurile înainte să se topească în inima florală a parfumului. Aici, feminintatea sexy înfloreşte odată cu petalele sărutate de soare ale florii de portocal şi ale florii pasiunii, învăluite de aroma vaporoasă de frangipani, care le conferă o aură de seducţie. La final se dezvoltă semnătura misterioasă şi surprinzătoare a parfumuluiesenţele voluptoase de patchouli şi abanos sunt îmbogăţite de vanilia suculentă şi de aroma distinctă de fleur de cuir, care dau parfumului o personalitate rock.
Note de varfgrapefruit, galbanum, mandarina.
Note de mijloctrandafie englezesc salbatic, scortisoara, toscanol
Note de bazabrandy, seminte de toka, lemn de cedru

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Playboy LONDON Eau de toilette de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Playboy LONDON Eau de toilette sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.