Plantronics Adaptor Bluetooth USB BT300-M

de la 277.99 lei
(3 magazine)
Versiune optimizata pentru Microsoft Lync si Microsoft OCS 2007 Extinde optiunile de conectivitate ale setului cu casca Bluetooth cu BT300 Bluetooth adaptor USB. Utilizarea cu casti Bluetooth Plantronics confera conexiuni multipoint, acum avand posibilitatea de a  gestiona atât PC-ul cat si apelurile de telefonie mobila cu un singur set cu casca. Caracteristici     * Bluetooth versiunea 2.0 - ofera pâna la 10 metri distanta fata de PC   &nbs ...

Descriere


Plantronics Adaptor Bluetooth USB BT300-M

Versiune optimizata pentru Microsoft Lync si Microsoft OCS 2007 Extinde optiunile de conectivitate ale setului cu casca Bluetooth cu BT300 Bluetooth adaptor USB. Utilizarea cu casti Bluetooth Plantronics confera conexiuni multipoint, acum avand posibilitatea de a  gestiona atât PC-ul cat si apelurile de telefonie mobila cu un singur set cu casca. Caracteristici     * Bluetooth versiunea 2.0 - ofera pâna la 10 metri distanta fata de PC     * Mini adaptorul USB poate sta în permanenta in Laptop pentru a fi mereu gata de folosire     * Banda larga prezinta o claritate sporita in vorbire, oferind cea mai buna calitate audio PC (daca este acceptat de catre setul de casti Bluetooth)

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Plantronics Adaptor Bluetooth USB BT300-M de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Plantronics Adaptor Bluetooth USB BT300-M sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.