PIRELLI Winter SottoZero 3 RFT 225/55 R17 97H

de la 802.46 lei (6 magazine)
PERFORMANȚ Ă MAXIMĂ ÎN TIMPUL IERNII. Anvelope pentru automobile de clasă. Oferă performanț ă optimă în orice vreme de iarnă. A treia generaț ie WINTER SOTTOZERO™ include noile anvelope de iarnă Ultra-High-Performance de la Pirelli ș i oferă performanț ă impresionantă pentru maș inile sportive de mijloc, superioare ș i de lux de putere mare. Datorită benzii de rulare mari ș i a noului compozit de cauciuc, anvelopele asigură distanț e de fr ...

Descriere


PIRELLI Winter SottoZero 3 RFT 225/55 R17 97H

PERFORMANȚ Ă MAXIMĂ ÎN TIMPUL IERNII.

Anvelope pentru automobile de clasă. Oferă performanț ă optimă în orice vreme de iarnă.

A treia generaț ie WINTER SOTTOZERO™ include noile anvelope de iarnă Ultra-High-Performance de la Pirelli ș i oferă performanț ă impresionantă pentru maș inile sportive de mijloc, superioare ș i de lux de putere mare. Datorită benzii de rulare mari ș i a noului compozit de cauciuc, anvelopele asigură distanț e de frânare mai scurte ș i un mai bun control într-o arie mai largă de temperaturi. Noua tehnologie cu lamele ș i spaț ii oferă o manevrare bună chiar ș i la temperaturi scăzute, pe drumuri uscate sau cu zăpadă.

Noile anvelope Pirelli Winter Sottozero 3 Ultra High Performance pentru automobile fac parte din clasa premium. Oferă performanț ă ridicată pe carosabil ud sau cu zăpadă - în laboratoarele de cercetare Pirelli s-a dezvoltat o conexiune specială datorită polimerului, pentru îmbunătăț irea proprietăț ilor mecanice ș i condiț iilor termice ș i dinamice. Pirelli Winter Sottozero 3 au fost testate în cele mai dificile condiț ii în Italia, Austria, Suedia, Finlanda ș i Noua Zeelandă, conform cu standardele înalte stricte de securitate, kilometraj ș i performanț ă Pirelli.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul PIRELLI Winter SottoZero 3 RFT 225/55 R17 97H de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru PIRELLI Winter SottoZero 3 RFT 225/55 R17 97H sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.