Philips Rezerva aparat ras RQ11/50

de la 175.99 lei
(11 magazine)
Sistem Aquatec, pentru un bărbierit uscat şi confortabil sau umed şi răcoritor Închiderea Aquatec umedă şi uscată vă permite să alegeţi cum preferaţi să vă bărbieriţi. Vă puteţi bărbieri confortabil atât pe uscat cât şi pe pielea umedă utilizând un gel sau o spumă de bărbierit pentru confort suplimentar al pielii. SkinGlide, cu frecare minimă, pentru reducerea iritării Suprafaţa de bărbierit SkinGlide cu frecare minimă trece lin pe pielea dvs., pentru ...

Descriere


Philips Rezerva aparat ras RQ11/50

Sistem Aquatec, pentru un bărbierit uscat şi confortabil sau umed şi răcoritor

Închiderea Aquatec umedă şi uscată vă permite să alegeţi cum preferaţi să vă bărbieriţi. Vă puteţi bărbieri confortabil atât pe uscat cât şi pe pielea umedă utilizând un gel sau o spumă de bărbierit pentru confort suplimentar al pielii.

SkinGlide, cu frecare minimă, pentru reducerea iritării

Suprafaţa de bărbierit SkinGlide cu frecare minimă trece lin pe pielea dvs., pentru un bărbierit foarte precis.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Philips Rezerva aparat ras RQ11/50 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Philips Rezerva aparat ras RQ11/50 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.