Trisa Perie Kid 501476

de la 17,00 lei (3 magazine)
Perie pentru par KID - pentru copiiO perie de calitate este foarte importanta pentru sanatatea parului, lasandu-i o stralucire naturala. TRISA, marca inregistrata elvetiana, garanteaza pentru cea mai inalta calitate. Nu este recomandata copiilor sub 3 ani (risc de inghitire). Manerul este din material sintetic fara cadmiu, perna din cauciuc sintetic, pini din metal fara nichel, cu varf din plastic. ...

Descriere


Trisa Perie Kid 501476

Perie pentru par KID - pentru copiiO perie de calitate este foarte importanta pentru sanatatea parului, lasandu-i o stralucire naturala. TRISA, marca inregistrata elvetiana, garanteaza pentru cea mai inalta calitate. Nu este recomandata copiilor sub 3 ani (risc de inghitire). Manerul este din material sintetic fara cadmiu, perna din cauciuc sintetic, pini din metal fara nichel, cu varf din plastic.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Trisa Perie Kid 501476 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Trisa Perie Kid 501476 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.