Paradox Sengoku

99.48 lei
(1 magazin)
Sengoku este un joc de strategie dezvoltat de Paradox Interactive, care va fi lansat pentru PC in toamna anului 2011. Jucatorii vor prelua conducerea unei familii nobile din Japonia, incepand cu anul 1467, pe durata razboiului civil. Dupa ce dinastia Ashikaga s-a prabusit, intregul tinut este dominat de haos din cauza luptei pentru putere.Jucatorii vor fi nevoiti sa-si trimita armatele de samurai impotriva iniamicilor, sa comande asasinate temutilor ninja, si sa negocieze cu puterile s ...

Descriere


Paradox Sengoku

Sengoku este un joc de strategie dezvoltat de Paradox Interactive, care va fi lansat pentru PC in toamna anului 2011. Jucatorii vor prelua conducerea unei familii nobile din Japonia, incepand cu anul 1467, pe durata razboiului civil. Dupa ce dinastia Ashikaga s-a prabusit, intregul tinut este dominat de haos din cauza luptei pentru putere.

Jucatorii vor fi nevoiti sa-si trimita armatele de samurai impotriva iniamicilor, sa comande asasinate temutilor ninja, si sa negocieze cu puterile straine (Olanda, Portugalia), scopul final fiind de a reuni sub o singura putere Tara Soarelui Rasare.

Din punct de vedere istoric, luptele dintre anii 1467–1477 poarta denumirea de Razboiul Onin, fiind initiat de o controversa legata de succesorul shogunatului Ashikaga.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Paradox Sengoku de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Paradox Sengoku sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.