Panasonic KX-TGC220FXB. negru

de la 219.00 lei (7 magazine)
Telefon DECT, design compact, cu ecran mare, 1.6\", cu speakerphone, caller ID apelant, alarma, posibilitate blocare apeluri nedorite, alarma, buton ECO, robot telefonic. Simplu si cu un cost scazut, Panasonic KX-TGC220 -DECT Phone este alegerea ideala pentru cei care au nevoie de un telefon acasa sau la serviciu.În primul rând, butoanele separate de pe tastatura va asigura ca nu apelati accidental un numar gresit, iar textul clar si pictogramele de pe afisajul telefo ...

Descriere


Panasonic KX-TGC220FXB. negru

Telefon DECT, design compact, cu ecran mare, 1.6\", cu speakerphone, caller ID apelant, alarma, posibilitate blocare apeluri nedorite, alarma, buton ECO, robot telefonic. Simplu si cu un cost scazut, Panasonic KX-TGC220 -DECT Phone este alegerea ideala pentru cei care au nevoie de un telefon acasa sau la serviciu.În primul rând, butoanele separate de pe tastatura va asigura ca nu apelati accidental un numar gresit, iar textul clar si pictogramele de pe afisajul telefonului v permit sa navigati cu usurinta prin meniuri si setari.Construit în functia ECO Mode, KX-TGC220 va permite sa reduceti cantitatea de radiatii pe care telefonul o emite. De asemenea, prin utilizarea  modului  ECO, va creste  durata de viata a bateriei telefonului, deoarece aceasta va reduce cantitatea de energie pe care o utilizeaza telefonul.O alta caracteristica importanta a telefonului Panasonic KX-TGC220 este calitatea excelenta a sunetului. Conversatiile vor fi intotdeauna foarte clare. Toate acestea, combinate cu un confort deosebit al telefonului, va vor permite va vorbiti ore in sir cu prietenii sau cu familia.Robotul telefonic  de 18 minute salveaza automat orice mesaje care sunt lasate pentru tine atunci când esti departe de telefon. Puteti selecta pur si simplu pe butonul \"Play\" pentru a asculta toate mesajele.
 Greutate (kg)
0.13


Montare pe perete
Nu


Agenda telefonica
50 de numere + nume


Mute
Da


Display ( inch)
1.6


Greutate receptor, g
130


Reapelare din memorie
10 nume si numere


Culoare
negru


Greutate baza, g
120


Dimensiuni receptor, mm
47x30x164


Dimensiuni baza, mm
107x96x77


Alarma
Da


Receptoare multiple
6


Autentificare Caller ID
Da


Compatibilitate Caller ID
Da


numar de melodii
15


numar tonuri (Preinstalate)
15


Volum sonerie
6 trepte + off


Ceas
Da


Tip baterie
reincarcabile Ni-MH (AAA x 2)


Timp incarcare
7 ore


Timp asteptare
pana la 200 de ore in standby


Timp vorbire
pana la 16 ore de convorbire


Raspuns orice tasta
Da


Difuzor receptor
Da


Robot telefonic
Da


Tastatura iluminata
Chihlimbar


Mod noapte
Da


Receptor optional
KX-TGCA200


Blocare taste
Da


Apeluri blocate
Da


Walkie Talkie
Da


Mod sunet personalizat
Da


Posibilitate apel in hold
Da


Flash
Da


Mod siguranta
Da


Mod ECO inteligent
Da


Raspuns cu orice tasta
Da


Speed Dial (receptor)
Da


Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Panasonic KX-TGC220FXB. negru de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Panasonic KX-TGC220FXB. negru sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.