Panasonic KX-TG2511FXT

Panasonic KX-TG2511FXT
oferte de la
123.36 lei

(15 magazine)
Telefon ConfortabilCalitate premium: design universal, tehnologie unică şi ecologicThe KX-TG2511 are incluse urmatoarele: un receptor şi o bază cu încărcător.Noul sistem de corecţie a erorilor este de 80 de ori mai precis decât sistemele tradiţionale, asigurând o conversaţie clară cu mai puţine întreruperi interruptions. Chiar şi atunci când sunteţi în curte sau în garaj, departe ...
In stoc furnizor Transportul se va calcula automat in cos
12.05.2021
22:35

Descriere - Panasonic KX-TG2511FXT


Telefon Confortabil

Calitate premium: design universal, tehnologie unică şi ecologic

The KX-TG2511 are incluse urmatoarele: un receptor şi o bază cu încărcător.

Noul sistem de corecţie a erorilor este de 80 de ori mai precis decât sistemele tradiţionale, asigurând o conversaţie clară cu mai puţine întreruperi interruptions. Chiar şi atunci când sunteţi în curte sau în garaj, departe de bază, puteţi să vă bucuraţi de o convorbire fară erori.

Receptorul are un display LCD iluminat de 1,4 inchi uşor de citit(16 digiţi x 3 linii). Datorită iluminării portocalii a displayului, puteţi confirma numarul de telefon al apelantului chiar şi noaptea.

Difuzorul vă permite să vorbiţi la telefon chiar şi atunci când gătiţi, faceţi curat, folosiţi PC-ul sau aveţi alte activitaţi. Este de asemenea util atunci când luaţi notiţe, utilizaţi tastatura, etc. Puteţi memora până la 50 de numere în memoria internă. Puteţi identifica apelantul înainte să răspundeţi dacă sunteţi abonat la serviciul de Caller ID al companiei locale de telefonie. Pe afişajul LCD este afişat numele si numărul apelantului.

Alte funcţii: compatibil GAP, memorie reapelare(10 numere), 5 melodii polifonice, raspuns cu orice tastă, ceas, alarmă, localizare receptor, Indicator încărcare.


Caracteristici
Tip: DECT
Display: Da
Caller ID: Da
Tonuri de apel: 10
Posibilitate conferinta: Da
Restrictionare apel: Nu
Redial: Nu
Agenda: 50 numere cu nume
Volum sonerie: 6 trepte + oprit
Volum receptor: 4 trepte
Speaker: Da
Dimensiuni (W x D x H mm): Baza: 98 x 54 x 121

Receptor: 48 x 159 x 32
Greutate: Baza: 110 g

Receptor: 130 g
Culoare: Negru

Cod producator: KX-TG2511FXT

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Panasonic KX-TG2511FXT de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Panasonic KX-TG2511FXT sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.