Panasonic KX-TCA285CE - Telefon Digital DECT compatibil cu centralele telefonice

1 349.00 lei (1 magazin)
Telefonul  DECT  KX - TCA285 este subtire si usor , ceea ce il  face perfect pentru diferite  medii profesionale foarte active. Pentru a asigura o comunicare eficienta , confortabila si clara . KX - TCA285 este echipat cu o functie de reducere a zgomotului din jur , care poate fi activata prin apasarea unui buton . În plus , KX - TCA285 isi  regleaza automat volumul receptorului la un nivel usor de auzit în cazul în care se detecteaza zgomo ...

Descriere


Panasonic KX-TCA285CE - Telefon Digital DECT compatibil cu centralele telefonice

Telefonul  DECT  KX - TCA285 este subtire si usor , ceea ce il  face perfect pentru diferite  medii profesionale foarte active. Pentru a asigura o comunicare eficienta , confortabila si clara .

KX - TCA285 este echipat cu o functie de reducere a zgomotului din jur , care poate fi activata prin apasarea unui buton .

În plus , KX - TCA285 isi  regleaza automat volumul receptorului la un nivel usor de auzit în cazul în care se detecteaza zgomot atunci când se deplaseaza dintr-un loc linistit intr-un loc zgomotos. De asemenea KX - TCA285 suporta Bluetooth , care  permite comunicarea  cu ajutorul unui set de casti fara cabluri, astfel ca in timpul convorbirii sa va puteti continua lucrul.

  •  display de 1,8 inch LCD color;
  • agenda telefonica ( PBX ) pana la 500 de numere
  • 12 taste flexibile;
  • 3 taste soft;
  •  bluetooth incorporat
  •  transfer agenda telefonica prin bluetooth;
  •  speaker-ul telefonului (full duplex);
  •  vibratie

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Panasonic KX-TCA285CE - Telefon Digital DECT compatibil cu centralele telefonice de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Panasonic KX-TCA285CE - Telefon Digital DECT compatibil cu centralele telefonice sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.