Orchard Toys Joc Educativ De Asociere - Bucatarasii Simpatici - (017)

de la 42.82 lei
(3 magazine)
Cine va fi bucatarasul cel mai rapid? Fiecare jucator are la dispozitie un card - tabla cu un bucataras simpatic si are drept scop sa colecteze toate ingredientele necesare, 1 farfurie si sa gateasca felul de mancare indicat. Jocul contine: 5 carduri - table bucatarasi, 5 carduri - farfurii, 5 carduri - feluri de macare, 35 carduri cu ingrediente si ustensile de bucatarie, o roata. Informatii educationale: - Dezvolta spiritul de observatie, abilitatile intrapersonale si interperson ...

Descriere


Orchard Toys Joc Educativ De Asociere - Bucatarasii Simpatici - (017)

Cine va fi bucatarasul cel mai rapid? Fiecare jucator are la dispozitie un card - tabla cu un bucataras simpatic si are drept scop sa colecteze toate ingredientele necesare, 1 farfurie si sa gateasca felul de mancare indicat. Jocul contine: 5 carduri - table bucatarasi, 5 carduri - farfurii, 5 carduri - feluri de macare, 35 carduri cu ingrediente si ustensile de bucatarie, o roata.

Informatii educationale: - Dezvolta spiritul de observatie, abilitatile intrapersonale si interpersonale

Varsta recomandata: 3-7 ani
Numar participanti: 2-5 jucatori

Dimensiuni: 19,3 x 14,2 x 5 cm  

Produsele Orchard Toys promoveaza invatarea prin joc si reprezinta instrumente educationale valoroase pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 18 luni si 12 ani.

Avand un istoric de mai bine de 40 de ani, produsele Orchard Toys sunt apreciate pentru valoarea educationala, designul atractiv, durabilitatea si calitatea superioara, precum si pentru respectul fata de mediul inconjurator asigurat in toate fazele procesului de fabricatie (certificare ISO 14001). Materia prima de baza este reprezentata de carton 100% reciclat, hartia utilizata este procurata din surse durabile, iar culorile folosite sunt pe baza de apa.

Joc Educativ De Asociere - Bucatarasii Simpatici - Orchard Toys (017)

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Orchard Toys Joc Educativ De Asociere - Bucatarasii Simpatici - (017) de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Orchard Toys Joc Educativ De Asociere - Bucatarasii Simpatici - (017) sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.