Orchard Toys Joc Educativ - Personaje - (008)

59.00 lei
(1 magazin)
Varsta recomandata: 3-7 ani Numar participanti: 2-4 jucatori Dimensiuni: 19,3 x 14,2 x 5 cm   Produsele Orchard Toys promoveaza invatarea prin joc si reprezinta instrumente educationale valoroase pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 18 luni si 12 ani. Avand un istoric de mai bine de 40 de ani, produsele Orchard Toys sunt apreciate pentru valoarea educationala, designul atractiv, durabilitatea si calitatea superioara, precum si pentru respectul fata de mediul inconjur ...

Descriere


Orchard Toys Joc Educativ - Personaje - (008)

Varsta recomandata: 3-7 ani
Numar participanti: 2-4 jucatori

Dimensiuni: 19,3 x 14,2 x 5 cm  

Produsele Orchard Toys promoveaza invatarea prin joc si reprezinta instrumente educationale valoroase pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 18 luni si 12 ani.

Avand un istoric de mai bine de 40 de ani, produsele Orchard Toys sunt apreciate pentru valoarea educationala, designul atractiv, durabilitatea si calitatea superioara, precum si pentru respectul fata de mediul inconjurator asigurat in toate fazele procesului de fabricatie (certificare ISO 14001). Materia prima de baza este reprezentata de carton 100% reciclat, hartia utilizata este procurata din surse durabile, iar culorile folosite sunt pe baza de apa.

Joc Educativ - Personaje - Orchard Toys (008)

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Orchard Toys Joc Educativ - Personaje - (008) de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Orchard Toys Joc Educativ - Personaje - (008) sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.