Orchard Toys Joc Educativ - Invata Formele Geometrice Si Culorile - (027)

Orchard Toys Joc Educativ - Invata Formele Geometrice Si Culorile - (027)
imagine exemplificativa

Evolutie pret
59.00 LEI
1 magazin

Descriere - Orchard Toys Joc Educativ - Invata Formele Geometrice Si Culorile - (027)


Varsta recomandata: 3-6 ani
Numar participanti: 2-4 jucatori

Dimensiuni: 19,3 x 14,2 x 5 cm  

Produsele Orchard Toys promoveaza invatarea prin joc si reprezinta instrumente educationale valoroase pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 18 luni si 12 ani.

Avand un istoric de mai bine de 40 de ani, produsele Orchard Toys sunt apreciate pentru valoarea educationala, designul atractiv, durabilitatea si calitatea superioara, precum si pentru respectul fata de mediul inconjurator asigurat in toate fazele procesului de fabricatie (certificare ISO 14001). Materia prima de baza este reprezentata de carton 100% reciclat, hartia utilizata este procurata din surse durabile, iar culorile folosite sunt pe baza de apa.

Joc Educativ - Invata Formele Geometrice Si Culorile - Orchard Toys (027)

Review-uri
Scrie un comentariu
In acest moment nu exista nici un comentariu..

Produse asemanatoare

Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Orchard Toys Joc Educativ - Invata Formele Geometrice Si Culorile - (027) de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Mai multe specificatii si imagine detaliata pentru Orchard Toys Joc Educativ - Invata Formele Geometrice Si Culorile - (027) puteti gasi in pagina Detalii produs. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Orchard Toys Joc Educativ - Invata Formele Geometrice Si Culorile - (027) sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.

1024.css [0px to 1024px]