Olympus Fl-600r - blit Ttl si wireless

Olympus FL-600R este primul blit Olympus cu LED integrat, special conceput pentru iluminare dificila, atat la fotografiere, cat si la filmare. Olympus FL-600R este dotat cu functie de declansare wireless care permite conectarea a pana la patru grupuri de blituri si controlarea lor de la distanta mare in modul Commander .Unghiul de inclinare ajustabil cu pana la 90ș si cel de rotatie de 180ș plus difuzorul care asigura o lumina difuza, iti ofera o flexibilitatea si mai mare. Mai mult ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Olympus Fl-600r - blit Ttl si wireless

Olympus FL-600R este primul blit Olympus cu LED integrat, special conceput pentru iluminare dificila, atat la fotografiere, cat si la filmare. Olympus FL-600R este dotat cu functie de declansare wireless care permite conectarea a pana la patru grupuri de blituri si controlarea lor de la distanta mare in modul Commander.Unghiul de inclinare ajustabil cu pana la 90ș si cel de rotatie de 180ș plus difuzorul care asigura o lumina difuza, iti ofera o flexibilitatea si mai mare. Mai mult, gratie butonului rotativ integrat si setului de butoane sageti, acest blit este cu adevarat prietenos cu utilizatorul.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Olympus Fl-600r - blit Ttl si wireless de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Olympus Fl-600r - blit Ttl si wireless sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.