Okbaby SCAUN ADITIONAL PENTRU BICICLETA SIRIUS-OK BABY

SCAUN ADITIONAL PENTRU BICICLETA SIRIUS-OK BABY Utilizabil pentru copii cu greutatea de maxim 22 kg. Se fixeaza in spatele biciclistului. Poate fi montat numai pe biciclete cu cadru rotund cu diametrul intre 28 si 40 mm. Inclinarea poate fi reglata rotind maneta de control chiar si atunci cand copilul este asezat in scaun miscarea inainte si inapoi a scaunului asigura pastrarea centrului de greutate in aceeasi pozitie indiferent de inclinarea spatarului. Spata ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Okbaby SCAUN ADITIONAL PENTRU BICICLETA SIRIUS-OK BABY

SCAUN ADITIONAL PENTRU BICICLETA SIRIUS-OK BABY
Utilizabil pentru copii cu greutatea de maxim 22 kg. Se fixeaza in spatele biciclistului. Poate fi montat numai pe biciclete cu cadru rotund cu diametrul intre 28 si 40 mm. Inclinarea poate fi reglata rotind maneta de control chiar si atunci cand copilul este asezat in scaun miscarea inainte si inapoi a scaunului asigura pastrarea centrului de greutate in aceeasi pozitie indiferent de inclinarea spatarului. Spatarul este echipat cu un marcaj reflectorizant. Greutate: 6 kg.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Okbaby SCAUN ADITIONAL PENTRU BICICLETA SIRIUS-OK BABY de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Okbaby SCAUN ADITIONAL PENTRU BICICLETA SIRIUS-OK BABY sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.