Nintendo Wii Fit U + Balance Board + Fit Meter

526.85 lei
(1 magazin)
Wii Fit U este placa de fitness pentru consola Nintendo Wii U ( consola de ultima generatie a celor de la Nintendo).Descopera exercitiile de fitness si distractia cu Wii U si Wii Fit UPoti descoperi noi modalitati de distractie si de a face miscare cu aceasta placa de fitness care se monteaza la consola Nintendo Wii U. Vei avea la dispozitie exercitiile preferate din vechea aplicatie Wii Fit Plus ( valabile pe placa de fitness a vechii console Nintendo Wii) dar si exercitii noi care in ...

Descriere


Nintendo Wii Fit U + Balance Board + Fit Meter

Wii Fit U este placa de fitness pentru consola Nintendo Wii U ( consola de ultima generatie a celor de la Nintendo).

Descopera exercitiile de fitness si distractia cu Wii U si Wii Fit U

Poti descoperi noi modalitati de distractie si de a face miscare cu aceasta placa de fitness care se monteaza la consola Nintendo Wii U. Vei avea la dispozitie exercitiile preferate din vechea aplicatie Wii Fit Plus ( valabile pe placa de fitness a vechii console Nintendo Wii) dar si exercitii noi care includ noul GamePad Wii U.
Placa vine de asemenea la pachet cu un dispozitiv periferic numit Fit Meter care este proiectat pentru a urmarii activitatea de zi cu zi departe de consola.

Caracteristici:

Wii Fit U are mai mult de 20 de noi activitati si exercitii care integreaza caracteristicile unice ale GamePad-ului Wii U si ale Balance Board-ului Wii, cum ar fi mini jocul "The Luge" - sania.
Activitatile si exercitiile pot fi redate cu ajutorul GamePad-ului Wii U, fara sa folosesti TV-ul. Puteti folosi, de asemenea, GamePad-ul pentru a verifica informatiile cu caracter personal, cum ar fi greutatea, fara sa fie afisata pe TV.
Puteti transporta pretutindeni Fit Meterul portabil, pentru a avea o inregistrare completa a activitatii de zi cu zi.
O varietate de date, cum ar fi: numarul de pasi, numarul de pasi pe care ii faci cand urci o scara, pot fi sincronizate cu consola Wii Upentru ati arata cat de multa ( sau putina!) activitate faci pe parcursul unei zile. 
Cele mai multe din exercitiile de Yoga sau de rezistenta din vechile aplicatii Wii Fit si Wii Fit Plus ( de la vechea placa Wii Fit pentru Nintendo Wii) s-au intors si ai posibilitatea sa transferi vechile date pe care le-ai salvat.
Prietenii si membri familiei pot sa-si foloseasca propriile personaje Mii in diverse activitati.

Garantie: 6 luni

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Nintendo Wii Fit U + Balance Board + Fit Meter de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Nintendo Wii Fit U + Balance Board + Fit Meter sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.