Nintendo Inazuma Eleven Go Shadow 3Ds

Inazuma Eleven GO Light Nintendo 3DS  este un joc de tip fighting lansat de Nintendo in data de 6/13/2014 disponibil pentru Nintendo 3Ds. Inazuma Eleven Go  este al 4-lea joc al seriilor  Inazuma Eleven  si prima parte a celei de-a doua trilogii. Un joc role playing amestecat cu fotbal jucatorii trebuie sa cerceteze si recruteze personaje creand un joc cu adevarat personalizat in care poti sa le lupti cu prietenii in multiplayer. Ca si in jocurile anteri ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Nintendo Inazuma Eleven Go Shadow 3Ds

Inazuma Eleven GO Light Nintendo 3DS este un joc de tip fighting lansat de Nintendo in data de 6/13/2014 disponibil pentru Nintendo 3Ds.

Inazuma Eleven Go este al 4-lea joc al seriilor Inazuma Eleven si prima parte a celei de-a doua trilogii. Un joc role playing amestecat cu fotbal jucatorii trebuie sa cerceteze si recruteze personaje creand un joc cu adevarat personalizat in care poti sa le lupti cu prietenii in multiplayer.

Ca si in jocurile anterioare Inazuma Eleven varianta Go este lansata in mai multe versiuni: Inazuma Eleven Go Light si Inazuma Eleven Go Shadow. Fiecare versiune are aspectele sale care le confera unicitate precum atacuri speciale si echipa speciala.
Inazuma Eleven Go Shadow Nintendo 3Ds

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Nintendo Inazuma Eleven Go Shadow 3Ds de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Nintendo Inazuma Eleven Go Shadow 3Ds sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.