Nino Cerruti Cerruti 1881 pour Homme-Eau de Toilette Spray 50.00 ml

77,40 lei (1 magazin)
Lansat de casa Cerruti in anul 1995, Cerruti 1881 este clasificat ca un parfum floral, patrunzator. Acest miros masculin poseda un amestec de flori inflorite. Cu un miros discret si rafinat, acest parfum este biletul de intrare al oricarui barbat in clasa gentelmen-ilor. Aroma fresh, cu tente de lamaie se potrivesc perfect celor ce prefera o aroma clasica. ...

Descriere


Nino Cerruti Cerruti 1881 pour Homme-Eau de Toilette Spray 50.00 ml

Lansat de casa Cerruti in anul 1995, Cerruti 1881 este clasificat ca un parfum floral, patrunzator. Acest miros masculin poseda un amestec de flori inflorite. Cu un miros discret si rafinat, acest parfum este biletul de intrare al oricarui barbat in clasa gentelmen-ilor. Aroma fresh, cu tente de lamaie se potrivesc perfect celor ce prefera o aroma clasica.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Nino Cerruti Cerruti 1881 pour Homme-Eau de Toilette Spray 50.00 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Nino Cerruti Cerruti 1881 pour Homme-Eau de Toilette Spray 50.00 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.