Nikon D750 Body

Nikon D750 Body
oferte de la
5,799.99 lei

(3 magazine)
D-SLR NIKON D750   Dati frau liber imaginatiei dumneavoastra, cu modelul rapid, versatil si agil – D750         Intr-o lume in care orice este posibil, aceasta uzina foto cu 24,3 megapixeli, care fotografiaza pe intregul cadru, va ofera libertatea de a indrazni.     Fiind echipat cu tehnologie imagistica profesionala si avand un design eficientizat pentru a fi cat mai compact, acest aparat foto este de neoprit.      Senz ...

Descriere - Nikon D750 Body


D-SLR NIKON D750

 
Dati frau liber imaginatiei dumneavoastra, cu modelul rapid, versatil si agil – D750
 
 
 
  Intr-o lume in care orice este posibil, aceasta uzina foto cu 24,3 megapixeli, care fotografiaza pe intregul cadru, va ofera libertatea de a indrazni.
 
  Fiind echipat cu tehnologie imagistica profesionala si avand un design eficientizat pentru a fi cat mai compact, acest aparat foto este de neoprit. 
 
  Senzorul in format FX a fost reproiectat, oferind o calitate superioara a imaginilor, cu rezultate mai clare ca niciodata la sensibilitatile ISO ridicate. Performanta AF extrem de sensibila, viteza de fotografiere in serie, de pana la 6,5 fps si inregistrarea filmelor Full HD la 1080/60p se combina cu monitorul rabatabil, pentru a permite o libertate de exprimare deplina. Functia Wi-Fi incorporata face simpla partajarea intr-o clipa a fotografiilor dumneavoastra impresionante.
 
• Senzor de imagine de 24,3 MP in format FX
 
  Detalii complete, libertate completa. Senzorul complet nou ofera un interval dinamic mare si performante impecabile pe intreaga plaja de sensibilitati, oferind imagini cu claritate remarcabila si tonalitate bogata.
 
 
 
• ISO spectaculos
 
  Obtineti imagini mai clare, mai curate si mai bine definite la sensibilitati ISO mari. Intervalul ISO de 100–12800 se poate extinde pana la 50-51200 (echivalent).
 
 
 
• Performanta AF profesionala
 
  Fiind dotat cu o sensibilitate de pana la -3 EV si un mod Zona AF grup imbunatatit, specific Nikon, D750 se fixeaza pe subiect cu o precizie incredibila, chiar si in conditii de intuneric.
 
 
 
• Monitor robust, cu ecran rabatabil
 
  Fotografiati si filmati din perspective unice. Ecranul se deschide si se rabateaza pana la 90s in sus si pana la 75s in jos.
 
 
 
• Tehnologie Wi-Fi incorporata
 
  Impartasiti-va viziunea. Incarcati fotografii impresionante, inregistrate pe intregul cadru, prin intermediul unui telefon inteligent sau al unei tablete compatibile. Pur si simplu descarcati aplicatia gratuita Wireless Mobile Utility pe dispozitivul inteligent.¹
 
 
 
• Viteza de fotografiere in serie de pana la 6,5 fps
 
  Inregistrati cu o flexibilitate incredibila subiectele care se misca rapid. Inregistrati imagini la rezolutie completa, fara compromis, la cadente de pana la 6,5 fps, in formatele FX si DX.
 
 
 
• Libertate in realizarea filmelor
 
  Inregistrati filme Full HD (1080p) la 50p/60p. In timp ce filmati, aveti acces la intregul interval de sensibilitati, de la ISO 100 pana la ISO 51200 (echivalent) si puteti controla totodata timpul de expunere, diafragma si nivelurile audio. Un meniu dedicat pentru filme va permite sa grupati intr-un singur loc toate setarile pentru filme.
 
 
 
• EXPEED 4
 
  Sporeste performanta generala a aparatului foto, pentru rezultate superioare. Asigura redarea superioara a imaginilor si performantele ISO, permitand utilizarea unor cadente de cadre mai mari la inregistrarea filmelor.
 
 
 
• Picture control 2.0: mentine controlul complet asupra detalierii, contrastului, luminozitatii, nuantei si saturatiei, cand inregistrati imagini statice si materiale video. Simplificati operatiile de post-productie, utilizand setarea Uniform, pentru un interval dinamic maxim; reglati fin detaliile, utilizand optiunea Claritate. Setarile se pot regla vizual pe masura ce filmati, iar procesul de fotografiere poate fi eficientizat prin salvarea diferitelor optiuni pentru filme si fotografii, intr-un meniu dedicat.
 
• Monitor cu culori reglabile: reglati in orice sens balansul de culoare si luminozitatea, pentru a corespunde preferintelor personale privind fluxul de lucru. Ecranul LCD RGBW rabatabil, anti-reflexie, de 8 cm (3,2 inci), cu 1.229.000 puncte, asigura operarea flexibila si simpla in toate conditiile.
 
 
 
• Design cu consum redus de energie: fotografiati mai mult cu o singura incarcare. Inregistrati pana la 1.230 de imagini statice si pana la 55 de minute de film² cu o singura incarcare a acumulatorului litiu-ion EN-EL15, care este foarte compact si usor.
 
• Portabilitate remarcabila: ergonomia superioara si corpul monobloc usor al aparatului foto se combina pentru a oferi adevarata libertate de fotografiere. Manerul adanc asigura o prindere ferma a aparatului foto, indiferent de marimea mainilor dumneavoastra; veti constata ca puteti tine confortabil aparatul foto pe perioade lungi de timp, fara sa obositi.
 
• Rezistent si durabil: fiind protejat de un corp metalic, rezistent si etansat impotriva intemperiilor, modelul D750 poate fi utilizat in orice mediu. Unitatea de obturator este confectionata dintr-un compus de kevlar/fibra de carbon, este testata la 150.000 de declansari, iar structura monobloc robusta asigura constructia usoara si rezistenta a aparatului foto.
 
 
 
• Sistem AF cu 51 de puncte Multi-CAM 3500FX: precizie spectaculoasa pe intregul cadru. Configurabil, cu setari de acoperire in 9, 21 si 51 de puncte, avand o sensibilitate de pana la -3 EV (ISO 100, 20 °C/68 °F). Ofera o fixare rapida a focalizarii si o functie extinsa de „stocare a punctelor dupa orientare”. Cincisprezece senzori de tip cruce din centru sunt compatibili cu obiectivele AF NIKKOR cu diafragma deschisa f/5.6 sau mai deschisa, iar 11 puncte de focalizare centrale functioneaza cu o diafragma deschisa f/8.
 
• Zona AF grup: experimentati detectarea si urmarirea imbunatatita a subiectului. Modul Zona AF grup monitorizeaza constant cinci campuri AF diferite, oferind posibilitati de captare imbunatatita si de izolare a fundalului atunci cand se fotografiaza subiecte care sunt relativ mici si situate aproape de un fundal cu contrast ridicat sau care distrage atentia de la subiect. Zona AF cu 5 puncte poate fi deplasata in cadrul matricei de 51 de puncte, in functie de cerintele de compozitie.
 
• D-Movie cu zona multipla: pentru realizarea filmelor in conditii diverse, D-Movie ofera materiale video de calitate cinematografica, in mai multe formate de cadru. D750 inregistreaza filme Full HD (1080p) in formate FX si DX la cadente de cadre de 50p/60p, reducand in mod considerabil zgomotul, efectul moiré si culorile false. Puteti sa controlati diafragma electrica in timpul inregistrarii, iar aparatul foto ofera o iesire HDMI curata, plus inregistrarea simultana a segmentelor de rezolutie completa in aparatul foto si pe un recorder extern.
 
 
 
• Libertate in realizarea filmelor: detineti controlul complet asupra segmentelor in timpul filmarii. Puteti sa configurati setarile ISO cu care doriti sa lucrati, pe intregul interval de la ISO 100 pana la ISO 51200 (echivalent) sau sa fixati intervalul maxim de sensibilitate ISO automata de la ISO 200 in sus, cand fotografiati in modul M. Functia de reducere a zgomotului 3D de la Nikon reduce zgomotul aleator, distorsiunea si efectul de clipire atunci cand se filmeaza la sensibilitati inalte. Modul „Zebra” va indica pe monitorul aparatului foto locurile exacte unde apar zone luminoase complet albe.
 
• Control audio de inalta fidelitate: controlul audio superior imbunatateste inregistrarea sunetului si ofera o flexibilitate mai buna per ansamblu. Intrarea pentru microfon stereo si iesirea audio va permit sa reglati fin nivelurile sunetului, in conditii de izolare fonica, atat inainte, cat si in timpul inregistrarii. Puteti sa selectati intervalul de sunet (larg/voce), iar zgomotul vantului poate fi redus cand se inregistreaza cu microfonul incorporat.
 
• High Dynamic Range (HDR): combina doua cadre fotografiate printr-o singura declansare, pentru a crea imagini detaliate ale unor scene cu contrast ridicat.
 
• Functie de trecere timp incorporata: creati fotografii tip „trecere timp” cu tranzitii cursive ale expunerii, utilizand operatii simple de meniu. Utilizati fotografierea cu temporizator de interval pentru a actiona obturatorul la intervale presetate. Utilizati fotografierea tip trecere timp pentru a salva imagini ca fisiere film si pentru a vizualiza cu redare rapida evenimente care se deruleaza lent, cu viteze de la 24 pana la 36.000 de ori mai mari decat este normal.
 
• Mod Efecte: distrati-va cu o gama de efecte speciale sau utilizati modurile Scena pentru anumite situatii si locatii. Efectele speciale, precum Culoare selectiva, Schita color, Efect de miniaturizare si Vedere nocturna, se pot aplica atat la fotografii, cat si la filme. Puteti previzualiza efectul dorit si ii puteti regla intensitatea in timp ce fotografiati.
 
• Fotografiere continua nelimitata: inregistrati imagini nenumarate si produceti fotografii spectaculoase cu dare de lumina. Fotografiati in mod declansare continuu cu un timp de expunere de 4 secunde sau mai lung si inregistrati cate imagini JPEG sau RAW de inalta calitate va permit cardurile de memorie si durata de functionare a acumulatorului. Beneficiind de un interval extrem de scurt intre expuneri, puteti imbina usor fotografiile darelor de stele sau de lumini miscatoare pentru a crea efecte frumoase, utilizand software de la terti.
 
• Sistem complet pentru imagini digitale: puneti in valoare intregul potential al senzorului de 24,3 MP al aparatului foto D750, utilizand gama larga de obiective NIKKOR. Cu exceptionala lor putere de rezolutie, obiectivele NIKKOR indeplinesc cerintele fotografilor din orice domeniu. De asemenea, fiind complet compatibil cu sistemul creativ de iluminare de top de la Nikon, D750 functioneaza cu o gama de dispozitive Speedlight versatile, pentru fotografierea creativa cu blitul montat pe aparatul foto sau situat la distanta.
 
 
 
• Operare de la distanta: sustineti fluxul de lucru cu accesorii dedicate pentru controlul profesional fara fir si pentru transmisia imaginilor. Declansati de la distanta aparatul foto printr-un dispozitiv inteligent, utilizand functionalitatea Wi-Fi incorporata a aparatului foto si aplicatia WMU dedicata.¹ Pentru a detine controlul si in cazul fotografierii fara fir, utilizati transceiverul fara fir WR-R10 si transmitatorul fara fir WR-T10 sau controlati setarile aparatului foto cu telecomanda fara fir WR-1. Pentru a va conecta la Ethernet si la reteaua LAN fara fir, utilizati transmitatorul de date optional UT-1 impreuna cu transmitatorul fara fir WT-5.
 
• Suporturi de stocare: doua fante pentru carduri SD permit o experienta de fotografiere cursiva. Ambele fante pentru carduri sunt compatibile cu cardurile SDXC si UHS-I de mare capacitate.
 
_______
¹Aplicatia Wireless Mobile Utility este compatibila cu dispozitivele inteligente cu iOS™ si Android™ si se poate descarca gratuit pe dispozitivul inteligent din Google Play™ si din Apple App Store™. Android, Google, Google Play, YouTube si alte marci sunt marci comerciale ale Google Inc.
²Conform standardelor CIPA.

 

VBA420AE

Detalii tehnice
Tipul aparatului foto Model NIKON D750
Tip Aparat foto digital reflex cu vizare prin obiectiv
Calitatea Imaginii Rezolutie efectiva (Mp) 24.3
Rezolutie inregistrata (Mp) 24.93
Senzor imagine CMOS
Dimensiune senzor (mm) 35.9 x 24.0
Format inregistrare NEF (RAW): 12 or 14 bit, lossless compressed or compressed; JPEG: JPEG-Baseline compliant with fine (approx. 1 : 4), normal (approx. 1 : 8), or basic (approx. 1 : 16) compression (Size priority); Optimal quality compression available; NEF (RAW)+JPEG: Single photograph recorded in both NEF (RAW) and JPEG formats
Filmare Full HD
Rezolutii imagine Zona imagine FX (36x24): (L) 6016 x 4016, (M) 4512 x 3008, (S) 3008 x 2008.
Zona imagine 1,2x (30x20): (L) 5008 x 3336, (M) 3752 x 2504, (S) 2504 x 1664.
Zona imagine DX (24x16): (L) 3936 x 2624, (M) 2944 x 1968, (S) 1968 x 1312.
Imagini in format FX realizate in mod film cu vizualizare in timp real: (L) 6016 x 3376, (M) 4512 x 2528, (S) 3008 x 1688. Imagini in format DX realizate in mod film cu vizualizare in timp real: (L) 3936 x 2224, (M) 2944 x 1664, (S) 1968 x 1112. Nota: Fotografiile realizate in mod film cu vizualizare in timp real au un aspect de 16:9. Aparatul foto va permite sa alegeti intre formatele DX si FX.
Rezolutii filmare Full HD (1920 x 1080 - 60 fps)
Optica Baioneta NIKON F
Control focalizare Tip focalizare Autofocus
Focalizare automata Modul de senzor Nikon Advanced Multi-CAM 3500 II, cu focalizare automata si detectie de faza TTL, reglare fina, 51 puncte de focalizare (inclusiv 15 senzori de tip cruce; diafragma f/8 compatibila cu 11 senzori) si dispozitiv iluminare asistenta AF (interval de aprox. 0.5–3 m)
Punct de focalizare Se poate selecta dintre 51 sau 11 puncte de focalizare
Blocare focalizare Focalizarea poate fi blocata prin apasarea pe jumatate a unui buton de eliberare a declansatorului (AF cu un singur servomecanism) sau prin apasarea butonului AE-L/AF-L
Control expunere Sensibilitate ISO ISO 100 - 12800 in trepte de 1/3 sau 1/2 EV. Se poate seta si la aprox. 0.3, 0.5, 0.7 sau 1 EV (echivalent ISO 50) sub ISO 100 sau la aprox. 0.3, 0.5, 0.7, 1 sau 2 EV (echivalent ISO 51200) peste ISO 12800; functie de control automat al sensibilitatii ISO disponibila
Tip obturator Obturator controlat electronic cu cursa verticala in plan focal
Compensare expunere -5 pana la +5 EV in pasi de 1/3 sau 1/2 EV
Blocare expunere Luminozitate blocata la valoarea stabilita prin butonul AE-L/AF-L
Bracketing 2 pana la 9 cadre in trepte de 1, 2 sau 3
Blit Blit incorporat Da
Control blit TTL: control blit i-TTL utilizand senzorul RGB cu aproximativ 91.000 pixeli, disponibil cu blit incorporat; blit de umplere compensat i-TTL pentru aparat foto SLR digital utilizat cu masurare matriciala, central-evaluativa si evaluativa a zonelor luminoase, blit standard i-TTL pentru aparat foto SLR digital cu masurare spot
Moduri sincronizare blit Automat, automat cu reducere ochi rosii, sincronizare lenta automata, sincronizare lenta automata cu reducere ochi rosii, blit de umplere, reducere ochi rosii, sincronizare lenta, sincronizare lenta cu reducere ochi rosii, perdea posterioara cu sincronizare lenta, sincronizare perdea posterioara, dezactivat; este acceptata functia de sincronizare rapida FP automata
Compensare blit -3 pana la +1 EV in pasi de 1/3 sau 1/2 EV
Sistem creativ de iluminare Compatibil Nikon CLS; optiune disponibila pentru mod blit principal de comanda
Memorie si alimentare Suport stocare SD (Secure Digital) si UHS-I compatibil SDHC si SDXC
Alimentare: Acumulator Li-ion EN-EL15
Intrare / Iesire Iesire HDMI HDMI cu mini pini tip C
Conectivitate PC USB de mare viteza
WiFi
Display Monitor LCD 3.2 inci
1.229.000 puncte
LCD TFT
Vizor Optic Tip Vizor tip reflex cu pentaprisma
Acoperire cadru vizor FX (36 x 24): Approx. 100% horizontal and 100% vertical;
DX (24 x 16): Approx. 97% horizontal and 97% vertical
Marire vizor 0.7x
Obiectiv Montura obiectiv Montura Nikon F cu cuplaj AF si contacte AF
Caracteristici fizice Dimensiuni (L x I x A) 140.5 x 113 x 78
Greutate 840 g
Altele Mediu de utilizare Temperatura: 0-40°C/32-104°F
Umiditate: sub 85% (fara condens)

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Nikon D750 Body de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Nikon D750 Body sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.