Nikon 24-70mm f/2.8G AFS (JAA802DA)

Obiectiv profesional, cu diafragmă rapidă şi zoom standard şi SWM pentru focalizare automată rapidă şi silenţioasă. Conceput pentru utilizarea cu aparate digitale, acest obiectiv rivalizează cu obiectivele cu distanţă focală fixă cu claritate de la margine la colţuri, fiind dotat cu un strat Nano Cristal pentru a reduce la minim reflexiile luminoase nedorite. ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Nikon 24-70mm f/2.8G AFS (JAA802DA)

Obiectiv profesional, cu diafragmă rapidă şi zoom standard şi SWM pentru focalizare automată rapidă şi silenţioasă. Conceput pentru utilizarea cu aparate digitale, acest obiectiv rivalizează cu obiectivele cu distanţă focală fixă cu claritate de la margine la colţuri, fiind dotat cu un strat Nano Cristal pentru a reduce la minim reflexiile luminoase nedorite.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Nikon 24-70mm f/2.8G AFS (JAA802DA) de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Nikon 24-70mm f/2.8G AFS (JAA802DA) sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.