Nice Kit automatizare pentru porti batante PopKit (POPKCE)

Cod: POPKCE Kit pentru automatizarea portilor batante cu canate de pana la 2 m, chiar si cu stalpi lati si structuri usoare. Categorie : Kituri Continut pachet : Motoreductor electromecanic PP7024 cu unitate de comanda si receptor cu cuplare SMXI./ Motoreductor electromecanic PP7224 fara unitate de comanda./ Transmitator FLO2R-S, 433.92 MHz cu 2 canale./ 1 pereche de fotocelule de exterior MOF./ Selector cu cheie MOSE, de exterior./ Dispozitiv de semnalizare LUCY cu lumina intermit ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Nice Kit automatizare pentru porti batante PopKit (POPKCE)

Cod: POPKCE
Kit pentru automatizarea portilor batante cu canate de pana la 2 m, chiar si cu stalpi lati si structuri usoare.
Categorie: Kituri
Continut pachet: Motoreductor electromecanic PP7024 cu unitate de comanda si receptor cu cuplare SMXI./ Motoreductor electromecanic PP7224 fara unitate de comanda./ Transmitator FLO2R-S, 433.92 MHz cu 2 canale./ 1 pereche de fotocelule de exterior MOF./ Selector cu cheie MOSE, de exterior./ Dispozitiv de semnalizare LUCY cu lumina intermitenta./ Antena orientabila ABFKIT.
Tensiune alimentare (V): 230
Curent absorbit (A): 3
Putere absorbita (W): 75
Grad de protectie: IP44
Viteza (rpm): 1.26-1.68
Cuplu (Nm): 180
Timp de operare (sec): 10
Temperatura min/max de lucru (°C): -20/+50
Ciclu de lucru (%): 30
Greutate (kg): 21.6
Limite de utilizare: Vezi imagine

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Nice Kit automatizare pentru porti batante PopKit (POPKCE) de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Nice Kit automatizare pentru porti batante PopKit (POPKCE) sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.