Nexen WINGUARD SNOWG WH2 195/55 R16 87T

366,99 lei (1 magazin)
NEXEN WINGUARD SNOWG, este o anvelopa de iarna, optimizata pentru rularea in siguranta pe timpul sezonului rece prin caracteristicile sale de performanta: tinuta de drum este imbunatatita pe solul acoperit cu zapada datorita muchiilor taioase formate din numeroasele lamele prezente pe banda de rulare ale anvelopei, evacuarea apei si a zapezii topite este imbunatatita datorita celor trei caneluri largi care asigura astfel un risc minim de acvaplanare, banda de rulare asimetrica inovato ...

Descriere


Nexen WINGUARD SNOWG WH2 195/55 R16 87T

NEXEN WINGUARD SNOWG, este o anvelopa de iarna, optimizata pentru rularea in siguranta pe timpul sezonului rece prin caracteristicile sale de performanta: tinuta de drum este imbunatatita pe solul acoperit cu zapada datorita muchiilor taioase formate din numeroasele lamele prezente pe banda de rulare ale anvelopei, evacuarea apei si a zapezii topite este imbunatatita datorita celor trei caneluri largi care asigura astfel un risc minim de acvaplanare, banda de rulare asimetrica inovatoare cu linii rotunjite, durata de utilizare marita datorita uzurii limitate ale blocurilor largi de pe marginea benzii de rulare, zgomot redus la rulare. Aceste anvelope de iarna sunt autorizate de lege pentru utilizarea in sezonul rece fiind etichetate cu M+S pe flancul anvelopei, conform prevederilor Directivei 92/23/CE a Consiliului din 31.03.1992, referitor la pneurile autovehiculelor si ale remorcilor acestora.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Nexen WINGUARD SNOWG WH2 195/55 R16 87T de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Nexen WINGUARD SNOWG WH2 195/55 R16 87T sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.