Narva Panou (colector) solar cu tuburi vidate heat pipe ITS 10

Narva Panou (colector) solar cu tuburi vidate heat pipe ITS 10
2,729.00 lei
(1 magazin)
Folosind tuburi vidate cu tehnologia heat pipe produse de NARVA Germania , colectorul ITS 10 este unul dintre cele mai eficiente colectoare solare de top. Suprafata absorbanta este fabricata din cupru fiind acoperita cu un strat selectiv de TiNOX® , din oxizi de nitrura de titan (absorbtie 95%, emisie 5%). Elementul de absorbtie sudat cu ultrasunete direct pe conductorul de caldura din cupru , este plasat intr-un tub din sticla cu vid de 10 mbar, sigilat printr-o sudura ...

Descriere - Narva Panou (colector) solar cu tuburi vidate heat pipe ITS 10


Folosind tuburi vidate cu tehnologia heat pipe produse de NARVA Germania , colectorul ITS 10 este unul dintre cele mai eficiente colectoare solare de top. Suprafata absorbanta este fabricata din cupru fiind acoperita cu un strat selectiv de TiNOX® , din oxizi de nitrura de titan (absorbtie 95%, emisie 5%). Elementul de absorbtie sudat cu ultrasunete direct pe conductorul de caldura din cupru , este plasat intr-un tub din sticla cu vid de 10 mbar, sigilat printr-o sudura speciala sticla-metal , asigurand durabilitate maxima (durata de viata prevazuta de producator este de minimum 20 de ani). Sticla este prevazuta cu un invelis anti reflexie, cu grad inalt de transmisie a radiatiei solare (peste 95%). Numar tuburi (buc.): 10 Suprafata totala (mp): 1,88 Suprafata activa (mp): 0,93 Eficienta optica in functie absorber / deschidere (%): 82 / 77 Cadru: otel inoxidabil vopsit Presiune maxima de operare: 6 bar Dimensiuni (mm): 2220 x 845 x 175 Greutate: 35 kg Garantie: 10 ani Tuburi fabricate in UE (NARVA – Germania), certificat Solar Keymark (PN-EN12975).

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Narva Panou (colector) solar cu tuburi vidate heat pipe ITS 10 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Narva Panou (colector) solar cu tuburi vidate heat pipe ITS 10 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.