Namco Bandai Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4 PS4

de la 102.90 lei (2 magazine)
Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4 PS4 este un joc de tip fighting lansat de Bandai Namco in data de 2/5/2016, disponibil pentru Pc si PlayStation 4. Aceasta serie s-a stabilit intre punctul culminant al adaptarilor Anime si Manga, are o poveste foarte buna si are avantajul puternic al graficii consolelor de noua generatie. Platforme de noua generatie – cu o dezvoltare facuta pentru PlayStation 4, Xbox One si Pc-uri high-end, acest joc nou va duce jucatorii intr-o serie ...

Descriere


Namco Bandai Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4 PS4

Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4 PS4 este un joc de tip fighting lansat de Bandai Namco in data de 2/5/2016, disponibil pentru Pc si PlayStation 4.

Aceasta serie s-a stabilit intre punctul culminant al adaptarilor Anime si Manga, are o poveste foarte buna si are avantajul puternic al graficii consolelor de noua generatie.

Platforme de noua generatie – cu o dezvoltare facuta pentru PlayStation 4, Xbox One si Pc-uri high-end, acest joc nou va duce jucatorii intr-o serie de lupte prestate de anime.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Namco Bandai Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4 PS4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Namco Bandai Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4 PS4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.